rusty Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 No wlasnie z tym Slupskiem... ja jade z wami na nowej pszczolce!!!! he he! obgadamy na parapetowce!!! Rustyno motorek bedziesz miała extra -beda ci ludzie zazdraszczac.hi hitak mysle sobie ze okreslenie ''pszczołka ''to troszke dla niej za mało ,ja powiedziałbym raczej ze to jest PEGAZ ktorego poskromiła AMAZONKA :buttrock: POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA PO TAMTEJ STRONIE MOOOOORZA :icon_mrgreen: Pegaz???? Honda to ONA!!!! Ale jaja !! bede jezdzic na babie??!!! Naprawde nie zmienilam preferencji!!! Jeszcze 6 dni i sie widzim!! Pozdrowka Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 A no Rusty już za parę dzionków się widzimy - a kiedy jest ten słupsk???? date potrzeba mi znać !!!!! Może się tyż wybierzemy - zależy od samopoczucia i paru innych mniej lub bardziej waznych okoliczności. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 A no Rusty już za parę dzionków się widzimy - a kiedy jest ten słupsk???? date potrzeba mi znać !!!!! Może się tyż wybierzemy - zależy od samopoczucia i paru innych mniej lub bardziej waznych okoliczności. :biggrin:SOBOTA 28.10.2006 :banghead: NO A TERAZ JUZ W PIATEK JAZDA DO NASZEJ KOLUNI :banghead: I JEDZIEMY PRZEZ LUBIESZYN O 16 WYJAZD Z WAŁOW :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Generale jeden ty - jedziemy przez kolbaskowo - bo szybciej - jadac około 140-150 km/h robiy całą trasę w 2-3 godzinki - już parę razy tam jeździlimy i to obiema traskami - i uwierz mi - wiem co mówię - hihihihi - m mamy zbórkę o 15: 45 na krzywegoruyja - więc kole 16tej spotkamy sie koło was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Generale jeden ty - jedziemy przez kolbaskowo - bo szybciej - jadac około 140-150 km/h robiy całą trasę w 2-3 godzinki - już parę razy tam jeździlimy i to obiema traskami - i uwierz mi - wiem co mówię - hihihihi - m mamy zbórkę o 15: 45 na krzywegoruyja - więc kole 16tej spotkamy sie koło wasCzlonkowie Moto Kardan Klub,wlasnie od dzisiaj rozprowadzam naszyw3ki na rekaw Motocyklista Zachodniopomorski po 7 zl szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Czlonkowie Moto Kardan Klub,wlasnie od dzisiaj rozprowadzam naszyw3ki na rekaw Motocyklista Zachodniopomorski po 7 zl szt. no to super biore jedna i odbiore w SŁUPSKU.pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) taka mała informacja na ta NIEDZIELE w niedziele jest otwarcie nowego toru motokrosowego w ROSOWKU o godz 12 ale zbiorka wszystkich chetnych przy MaC DONALDZIE obok MAKRO NA UL. POŁUDNIOWEJ o godz.11.SERDECZNIE SIE ZAPRASZA Edytowane 13 Października 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 siemanko tu GENERAL jestesmy w DANII u Rusty :cool: i ze wzgledu ze nie ma tu MOZLIWOSCI ABYM SIE ZALOGOWAL NA SWOJE LOGO BO LITEREK BRAK :biggrin: pisze sobie do WAS KARDANOWCY aby sie z wami podzielic radoscia i szczesciem ktore tu mamy bawiac sie i pijac ,tanczac i zwiedzajac okolice .JEST POPROSTU SWIETNIE AZ WRACAC SIE NIE CHCE :smile: .myslimy sobie ze poprawka w grudniu :smile: :smile: jutro wracamy do polski i beda zdjecia .DZIEKUJEMY CI KASIU ZA WSZYSTKO -JESTES WIELKA :smile:A ZA TYDZIEN........ :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 jutro wracamy do polski i beda zdjecia .DZIEKUJEMY CI KASIU ZA WSZYSTKO -JESTES WIELKA :flesje:A ZA TYDZIEN........ :banghead: To ja Wam dziekuje!!!! Jestescie swietni!!!!! Dzis troszku slaba bylam po imprezkach,ale jutro wezme sie za zmycie DACHU....... he he he!!! :P Pozdrowka!!! Rusty (a na fotki to sie nie moge doczekac!!!) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Wy to się rozbijacie po świecie :banghead: fajnie Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wy to się rozbijacie po świecie :biggrin: fajnie jak sie da to sie zrobi,a jaki to swiat jak juz polacy wszedzie!hi hi :banghead: KASIU zdjecia chetnie wysle ale mozee lepiej dam ci na płycie w SŁUPSKU bo swoich mam 140 a jeszcze LEONKI maja pare wiec badz cierpliwa (dyslij mi na skipa swoj adres poczty)buziaki pa :cool: Wy to się rozbijacie po świecie :) fajnie jak sie da to sie zrobi,a jaki to swiat jak juz polacy wszedzie!hi hi :flesje: KASIU zdjecia chetnie wysle ale mozee lepiej dam ci na płycie w SŁUPSKU bo swoich mam 140 a jeszcze LEONKI maja pare wiec badz cierpliwa (wyslij mi na skipa swoj adres poczty)buziaki pa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 KASIU zdjecia chetnie wysle ale mozee lepiej dam ci na płycie w SŁUPSKU bo swoich mam 140 a jeszcze LEONKI maja pare wiec badz cierpliwa (wyslij mi na skipa swoj adres poczty)buziaki pa :banghead: OK!!! No pewnie,przeciez to juz 28!!!! Na mojej nowej maszynie!!!! Nie moge sie doczekac!!! Pozdrowka!!! Rusty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Hello. Mam problem. Potrzebne do wykonania crashpady. Mocowanie bezpośrednio do ramy, więc raczej niezbyt skomplikowane. W zakupie cholernie drogie, więc gdzie/u kogo najlepiej je dorobić w miarę tanio i solidnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Hello. Mam problem. Potrzebne do wykonania crashpady. Mocowanie bezpośrednio do ramy, więc raczej niezbyt skomplikowane. W zakupie cholernie drogie, więc gdzie/u kogo najlepiej je dorobić w miarę tanio i solidnie?no w tym temacie to ja sie nie orientuje wiec nie odpowiem nic-no chyba ze mozna z nierdzewki u Jurka- PREZESA CRUISEROW,TRZA ZAPYTAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no w tym temacie to ja sie nie orientuje wiec nie odpowiem nic-no chyba ze mozna z nierdzewki u Jurka- PREZESA CRUISEROW,TRZA ZAPYTACGENERAL TY i Cala Twoja grupa czujcie sie zaproszeni na spotkanie motocyklowe w dniu 22.X.06 o godz.13,00 w restauracji ZAKATEK w Goleniowie pod haslem "poszukiwanie zoltego jesiennego liscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi