Tasior Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Witam od kilku miesięcy szykam motorka dla siebie ostatnio oglądana aprilia tuareg niezbyt mi pasowła więc szukałem dalej i znalazłem takie coś :http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=113212997 odstrasza mnie głownie ten rok produkcji 84 :) ale tak poza tym wydaje sie ok i chyba cena tez nie za wysoka co o tym myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) To nie jest motorower. :) A tak pozatym, to po silniku bym sie też cudów nie spodziewał, pewnie dojeżdzony i sporo do wymiany, ale jak sie naprawi, to napewno bedzie fajne moto. :) Ale DiboS60 ma chyba takiego, wiec z nim pogadaj. :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 motorower to narazie nie jest ale moze sie nim stać :) w sumie to silnik taki sam jak w mbx albo rg a takich tematow to tu jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 motorower to narazie nie jest ale moze sie nim stać ;) w sumie to silnik taki sam jak w mbx albo rg a takich tematow to tu jest sporo :) silnik taki sam jak w rg :) :) pomyśl logicznie Wracając do tematu to diboS60 jeździ takim sprzętem wiec zapytaj się go co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Sorki ale moze źle mnie zrozumiałeś mowiąc taki sam jak w rg miałem na myśli pojemność 80 ccm a nie samą konstrukcje nie jestem az tak cofnięty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 ten MTX wydaje mi sie ze jest za drogi, stary rocznik, widac ze był tłuczony, i nie wiadomo jak bedzie wyglądała sprawa z rejestracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Silnik prosty czesci tanie.moc po ulepszeniach kolo 16Km.Ten chyba jest chlodzony powietrzem to mniejsza. ja jezdze oczywiscie psuje mi sie tzn ida tloki bo gowno w polsce do tego jest robione.a ja jezdze tak jak wiekszosc wie jak :) ogolnie moc fajna.na orygilnym tloku czy firmowy msie laaata lata i lata i nic sie nie robi.Rywal Dt .ma swoje plusy jak i pare minusow.ogolnie za te pieniadze nie kupisz lepszego enduro a mtx jest naprawde tewaly i ma buta jak sie nalezy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 silnik chłodzony cieczą :) kurcze no widać ze motorkowi łatwo nie było cały obłocony ale tak powinno wyglądać enduro w kazdym razie właściciel zaręcza ze wszystko działa musiałbym teraz pojechać i obejzeć z bliska ale kawałek do tego Myszkowa mam więc sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ostatnio sprzedałem Yamahe DT 80 LCII ( bo teraz smigam Hondą ) za 1700 stan idealny hamulec tarcza a nie beben i super zrywny łatwo częsci dostać a za tego MTX-a to troche duzo bo stan nie jest wcale taki rewelacyjny.Jak chcesz krosówke to polecam Yamahe Dt 80 LCII A oto link do zakończonej aukcji tej Yamahy http://www.allegro.pl/item109951925_yamaha_dt_80_lcii_super_zrywna_i_ladna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi