>DANIEL< Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Gratulacje, fajnego motorka Pozdro 600V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Gratuluje i gumowych drzew życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 no, piekny sprzecik . pozazdroscic. dla mnie to by byla jak nowka z salonu, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 łe jak Tobie Babka daje 2400 rocznie to ja Ci zazdroszcze Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Gratki!:) P.S Wiem ktos ile wazy Wre(bez plynow)?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No gratki pożadnego sprrzet które od czasu do czasu usiadqam :). Sporo ma nazykane km na 2004 moj ojciec ma 6 tys. a 2003. ale mniejsza o to .pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) No tak ale to przez to ze koles po ulic jezdzil i do szkoly dojezdzal moto prawie nigdy terenu nie widzialo :) I aktualnie ma opony enduro :) Ps. WRE wazy cos koo 110kg. Dzisiaj juz naprawde niezle smigalem (tak mi sie wydaje) jak kumple pojada do tomu to mi przysla fotki :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Dolc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Gratuluje !!!Też niedawno sobie kupiłem moto :) Pokaż jakieś fotki :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 gratulacje i jezdziaj uwaznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ok juz mam fotki :) http://bikepics.com/members/dolc/ a tu sa filmik http://www.speedyshare.com/119486451.html nie sa zbyt dobrej jakosci bo robione aparetem filmik sa krotkie od 5 do 20s. Jak na 2 dni endurowania to juz calkiem niezle mi idzie tak mi sie wydaje :). No i juz mialem perypetie z sąsiadem :) wracaja wylazł mi na droge i drac sie cos pokawal palcem :icon_eek: musze isc i jutro pogadac z sasiadami co by mi linek jakis nie porozwieszali :banghead: no i zeby na paly nie dzwonili bo moto narazie nie zarejestrowane i jeszcze troche nie bedzie bo sosu niema ;) Ps. ja to w tej czerwonej koszulce w szarej to dobry kumpel ziolo a w bialej tak samo Marek :( Edytowane 9 Lipca 2006 przez Dolc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No fotki OK.Widze że linka licznika u ciebie juz też nie istnieje dal infromacji nówka orginał kosztuje 96 złpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No fotki OK.Widze że linka licznika u ciebie juz też nie istnieje dal infromacji nówka orginał kosztuje 96 złpozdr. No niestety ale juz byla urwana poprostu ja dzisiaj wykrecilem niedlugo musze kupic aku bo jest calkiem juz wyladowany i nie idzie go naladowac wlasnie linke klocki i jakies handbary listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Fajny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Super ta Huska bardzo mi sioe podoba jeszcze raz gratuluje! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kuuuuurde zlapalem kapcia !! A tak mi sie fajnie dzisiaj jezdzilo :) jakies badziewie 10cm mi sie w tylna opone wbilo ojciec mowi ze to cos od okien wyglada troche jak pilnik do metalu jutro ide oddac opone do klejenia ehh jak pech to pech :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi