lukas 78 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 WitamWybieram się na zlocik do Jedwabnego a ,że moi znajomi raczej będą w tym czasie siedzieć w domu szukam kogoś do wyjazdu z okolic Szepietowa.Ewentualnie kogoś kto będzie leciał przez Wysokie Mazowieckie, Ciechanowiec czy inne niedalekie okolice .Zlot jest w terminie 15-16 lipcajadę pierwszy raz ale słyszałem pochlebne opinie na ten temat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ja bylem w tamtym roku jeden dzien, w tym jade tez, ale mam nadzieje ze na caly zlot :icon_biggrin: Tylko ze ja w trasie 70-80 km/h :biggrin: Przyjedz do nas wieczorkiem pojawilo sie kilku nowych kolesi na sprzetach m.in: R6, F4i, 2x Bandit to moze sie z kims dogadasz PS. http://members.lycos.co.uk/pawelroszkowski/galeria/ - fotki z tamtego roku Edytowane 7 Lipca 2006 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 My raczej z przeciwnego kierunku, ale miejsca już mamy zabookowane :) Zlot naprawdę klimatyczny - polecam ;) Za fotkami możecie pogrzebać w naszym w archiwum. rozek zrób coś z tymi reklamami, bo można szału dostać... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Roger na zlocie musze sie przysiasc do twojego bandziora bo po wakacjach powoli sie bede ogladal za nowym sprzetem, a b6 stoi w czubie moich notowan :banghead: PS. Jak bede robil galerie z tego roku (jakies 2 tygodnie - po FMX w Zambrowie) to wrzuce wszystko na inny serwer i nie bedzie reklam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a mozna prosic o jakies dokladniejsze informacje o zlocie? strona organizatora lub cosik podobnego? z checia bym sie wybral, a to mniej niz 1h jazdy ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 http://jedwabne.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=14http://www.riders.pl/index.php?option=com_...month=07&day=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Cos sie pogoda nie zapowiada, ale powalczymy :icon_mrgreen:Do zobaczenia na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Cos sie pogoda nie zapowiada, ale powalczymy :biggrin:Do zobaczenia na zlocie ale coś kolegi nie widziałemchyba ,że przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Niestety zadzialalo prawo Murphy'ego : jesli cos moze sie zepsuc, to zepsuje sie w najgroszym momencie. Bylem juz w trasie, ale zaczelo sie tluc lozysko w tylnym kole i zawrocilem Jak bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Oj było, było :biggrin: . W piatek standardowo mało osób na noc zostało może z 20. Był darmowy browarek (2 beki :biggrin: ) i integracja przy ognisku. W sobotę wyjazd na paradę (i slalom gigant między motocyklami :icon_evil: ) z przystankami na punkcie widokowym i w replice osady z przed 12tys lat (tu były dobre atrakcje w postaci pieczonego prosiaka i rogu :biggrin: ). Po paradzie konkurencje , koncert zespołu Holly Water (czy jakoś tak - pozdrawiam basistę :clap: ) a potem disco polo do 3 czy 4 rano. Zabawa była przednia (min. za sprawą Kropli Beskidu :D ). Zdjecia będą na naszej stronie www i na stronie Rydwanów Czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Oj było, było :icon_mrgreen: . W piatek standardowo mało osób na noc zostało może z 20. Był darmowy browarek (2 beki :lalag: ) i integracja przy ognisku. W sobotę wyjazd na paradę (i slalom gigant między motocyklami :crossy: ) z przystankami na punkcie widokowym i w replice osady z przed 12tys lat (tu były dobre atrakcje w postaci pieczonego prosiaka i rogu :wink: ). Po paradzie konkurencje , koncert zespołu Holly Water (czy jakoś tak - pozdrawiam basistę :biggrin: ) a potem disco polo do 3 czy 4 rano. Zabawa była przednia (min. za sprawą Kropli Beskidu :wink: ). Zdjecia będą na naszej stronie www i na stronie Rydwanów Czasu. Było jak pisze kolega niestety nie zostałem na noc i zaliczyłem tylko całą sobotę fajne koszulki i znaczki były nie mówiąc o żarciu i piwku , które wliczono w opłatę wjazdową niesamowita atmosfera, prosiaka nie spróbowałem bo nie zdążyłem się do niego dopchać a róg wyrób 1 sortps. po paradzie okoliczne krowy nie będą dawać mleka przez miesiąc czasu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Zdjecia będą na naszej stronie www i na stronie Rydwanów Czasu. Na naszej już są :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Heja! Ja tam mialem byc i w piatek i w sobote i w niedziele, niestety z powodu pracowo-rodzinnych bylem tylko w sobote.Sorry chlopaki ze bylem "nie do rozmowy" ale mam w tym roku urwanie glowy, pracuje 29 godzin na dobe i jeszcze dzwonia bym przyjezdzal po godzinach!!A jeszcze w leb nabil mi sie pomysl kupienia Duc 748- ktorym jezdzilem na zlocie- i nie spie juz 2 noc:-))))) . A zlocik fajny duzo fajnych gosci i atmoswera O.K. Pozdr.Losi i Rydwany!! Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi