klisiu Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Napiszcie mi wszytko co wiedziecie o motorowerze KOmar.. i co o nim sądzicie.. czy opłaca sie go kupic itp.. prosze was o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Komar ??? Zależy jaki, bo jak dobrze utrzymany i w ogóle to spoko, bo jak kupisz takiego zjechanego to raczej nie - komary się lubią często psuć.Napisz ile masz kasy na moto to może coś wymyślimy innego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 19 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 No wiesz jest to nie zaduzo kasy jak na poczatek chciałbym se tylko pojezdzic pomajsterkowac itp.. mam na to do 200 zł.. Mam 14 latek i 175 wzrostu pomuz mi cos wybrac i napisz jakies stronki z motorowerami na sprzedaz pozdrawaim.. odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 na allegro jest tego kupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Mam Komara i nie dotykam sie do silnika juz od 3 lat. Jezeli go dobrze zrobisz to bedziesz z niego zadowolon i nie bedziesz musial co chwile do silnika zagladac. Ja 3 lata temu zrobilem generalny remoncik i teraz nie mam z nim zadnych problemow. Komar, Ogar czy Jawka kazdy z nich moze byc dobrym sprzetem jezeli troche sie na niego czasu poswieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 to przypadkiem przy Twoim wzroście to nie jest na Ciebie za małe?? hm... za 200 zl... hm... ja myślę, ze lepiej trochę poczekać i kupić coś z rodzaju Mz 150 :) może w nie najlepszym stanie, ale napewno będziesz miał większą frajdę z jazdy niż Komarem :evil: tylko musisz jeszcze trochę kasy dozbierać.....życę powodzenia w zakupie machiny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 to przypadkiem przy Twoim wzroście to nie jest na Ciebie za małe?? hm... za 200 zl... hm... ja myślę, ze lepiej trochę poczekać i kupić coś z rodzaju Mz 150 :) może w nie najlepszym stanie, ale napewno będziesz miał większą frajdę z jazdy niż Komarem :evil: tylko musisz jeszcze trochę kasy dozbierać.....życę powodzenia w zakupie machiny :D MZ za 200 zł. (nawet 500) to nieporozumienie, naprawdę :? No a z dozbieraniem, ja go rozumie dla niektórych 200 zł. to kieszonkowe, ale dla innych 200 złotych to nieraz roczne zbieranie.Ja osobiście proponuję OGARA 200, ma to 3 biegi silnik wytrzymalszy.Wybór należy do CIEBIE 8) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 to przypadkiem przy Twoim wzroście to nie jest na Ciebie za małe?? hm... za 200 zl... hm... ja myślę, ze lepiej trochę poczekać i kupić coś z rodzaju Mz 150 :) może w nie najlepszym stanie, ale napewno będziesz miał większą frajdę z jazdy niż Komarem :evil: tylko musisz jeszcze trochę kasy dozbierać.....życę powodzenia w zakupie machiny :D MZ za 200 zł. (nawet 500) to nieporozumienie, naprawdę :? No a z dozbieraniem, ja go rozumie dla niektórych 200 zł. to kieszonkowe, ale dla innych 200 złotych to nieraz roczne zbieranie.Ja osobiście proponuję OGARA 200, ma to 3 biegi silnik wytrzymalszy.Wybór należy do CIEBIE 8) z pozdrowieniami BORSUKLES stuknij sie..... za jakieś 300 zł będziesz miał Etkę 150 jak nic. mój kumpel za 500 zł kupił 250. chyba, że chcesz mieć Mz 150 w super stanie i masz jakieś 1,500zł za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 sam sie rozgladam za MZ ETZ 250 - mozna ja dostac za 600zl na chodzie, ale np kolo uszkodzone itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 tylko musisz jeszcze trochę kasy dozbierać.... a potem co ranek cierpliwie oddzierać kartkę z kalendarza :evil: albo pomykać w konspiracji (14 latek!) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 etka za 300zl? + przerejestrowanie 150+oc 144+ remont xxx - wiec wyjdzie napewno troche wiecej Sam remont morze wyniesz wiecej niz cena tej etki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 a bylo napisane ze to musi byl legalos smigalczos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 20 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 Pisze Autorek Posta.. pomuzcie mi wybrać, albo doradzcie co mam kupic.. mam 200 zł.. na motorower.. powiedzcie czy mam szanse kupic w dobrym stanie ogara z papierami.. i prosze podajcie jakies stronki o ogarach plz pomużcie.. pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 na tym forum tak zawsze jest Dawid :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 20 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2003 za 200 złotych to przyjeżdżoną motorynkę możesz kupić (z papierami) lub nawet w niezłym stanie (bez papierów) ale motorynka jest zamała. Fakt, powinieneś mieć ze 600 zł, wtedy jakiś ogar, a może nawet charcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi