speedfriend Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Czesc Niedawno kupiłem Suzuki Ts 50 chłodzoną cieczą 1992r . :crossy: Stan silnika bardzo dobry , silnik ładnie pracuje , odpala za pierwszym kopem .Stan wizualny dobry (blotnik do malowania), przednia opona do wymiany. :D Ogólnie sie ciesze :D bo to moje pierwszye moto , dzisiaj sobie nią pojezdiłem i nawet swoją pierwszą glebe zaliczyłem :biggrin: .Zdjęcie(narazie tylko jedno :icon_mrgreen: )Mam jeszcze pare pytań: Jak sprawdzić czy ma jakies blokady??Jak są jakies blokady jak je zdjąc??Jaki olej do skrzyni biegów lać??Znacie jakieś strony o Suzuki TS?? ;) Pozdrawiam speedfriend :eek: Edytowane 6 Lipca 2006 przez speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Noo gratulacje jako jeden z pierwszych :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Noo gratuluje! TS to bardzo fajne moto, a zwłaszcza te chłodzone cieczą :icon_mrgreen:Napisz ile dałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ile dales i jakie to ma osiagi ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 gratki :icon_mrgreen: teraz sie dobrze ubierz i w pole :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Gratuluje TS'ki . Zrób to co masz do roboty i dbaj a napewno długo Ci pochula . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Gratuluje!!!!!!!1 :icon_mrgreen: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Dałem 1900zł i jeszcze kask dodał (TIGER :icon_mrgreen: :D ).Bez obawy kupiłem już lepszy . ;) EDIT:Kupiłem sobie Lazer X5 za 380zł Mój kaskDużo dałem??Czy to dobry kask?? Edytowane 6 Lipca 2006 przez speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Gratki :D ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Czy to dobry kask?? Zajebisty ma wyglad!!! :D A jakosciowo tez elegancko sie spisuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Gratuluje Suczki, Suzuki to dobra marka, jak i inne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 gratuluje! Po zakupie lepiej wymień wszystkie płyny żeby mieć pewność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Gratki,gdzie kupiłeś,ten kask w jakim sklepie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi