kubaz Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Mam duzy problem z cewka butelkowa, mianowicie 2 razy uszkodzila sie dawala iskre ale motor nie zapalal, po wymianie wszystko wracalo do normy.Teraz znowu siadla przy wlaczonym zaplonie strasznie sie grzeje, moze ktos mial juz taki problem i wytlumaczy mi dlazego sie tak dzieje.Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Tez tak kiedys miałem i okazało sie ze po przekręceniu kluczyka robiło się zwarcie w elektryce, wiec sprawdz dokładnie całą elektryke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 to oczywiste że kiedy nie jedziesz i przekręcisz zapłon to sie grzeje gdyż płynie przez nią prąd załóz sobie od malucha ta cewka jest chłodzona ciekłym olejempozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 zwarcie Ci sie gdzies robi przeciez prad przechodzi przez nia jak przerywacz jest zamkniety wiec ona powinna sie grzac na odpalonym silniku a nie wlaczonym zaplonie przeleci dokladnie instalacje elektryczna z schematem w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi