Rysiu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Siema.Czy opłaca mi sie kupić aprilie rs 50,i zmienić cylinder na 80,i ile wytrzyma po full tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Byl niedawno taki temat, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja niewiem ale niepiszcie szukaj, tylko mu odpowiedzcie bo tak samo jak ja zaloze jakis temat a wszyscy szukaj po co szukac wkoncu to FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja niewiem ale niepiszcie szukaj, tylko mu odpowiedzcie bo tak samo jak ja zaloze jakis temat a wszyscy szukaj po co szukac wkoncu to FORUMForum nie zwalnia Cie z myślenia :D Idąc twoim tokiem myślenia powinno powstac 15 takich samych tematów? Bo po co ktoś ma się wysilać i szukać ;) To forum :biggrin: pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Siema.Czy opłaca mi sie kupić aprilie rs 50,i zmienić cylinder na 80,i ile wytrzyma po full tuningu. kolega mial taki plan z suzuki ap50. Jednak zrezygnowal, bo bal sie o wal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroxxx7 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 kumpel zmienial cylinder, różnica byla widoczna, a moto jezdzi do dzis (ponad 2 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Orginalny korbowód kosztuje 110zł a wzmacniany 170 i na nim silniczek po nawet ostrym tuningu jeździ tyle samo czasu co orginalna 50 z normalnym. Zwykła korbe przy tuningu wymienia sie tak raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja niewiem ale niepiszcie szukaj, tylko mu odpowiedzcie bo tak samo jak ja zaloze jakis temat a wszyscy szukaj po co szukac wkoncu to FORUM Rzeczywiscie my mozemy pisac 2 razy, ale ty poszukac nie mozesz bo sie przemeczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi