Łysy z Kletna Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam wszystkich moto :P Na początek chciałbym Was poinformować o naszym istnieniu :lapad: Jesteśmy w Kletnie jakieś 130 km od Wrocławia,w prawdzie na odludziu ,gdzie są idealne traski na małe i duże wypady :notworthy: dużo swobody przestrzeni i żadnych sąsiadów :biggrin: można przenocować w pobliskich noclegowniach albo rozbić namiot pod knajpą,Imprezy w środku gdzie mieścimy z palcem w ....... :clap: 130 osób lub na zewnątrz przy ognisku,grilu z dobrą muzą. Klimaty są nieziemskie opowiem Wam o nich ,któregoś dnia ....a może wieczoru :biggrin: Motocykle parkujemy w srodku przy nodze :P Acha, ważne knajpa nazywa się "Bikers Choice". Powiem jaszcze że gumy można spalić na parkiecie,sprawdż może i ty zasłużysz na :D Chyba się za mocno rospisuję, to teraz krótko luknij na www.shrek.pl imprezy w kletnie 2006 .Zdjęcia nie są najlepszym odzwierciedleniem tutejszych klimatów ale niech Wam czaszki popracują :flesje: pozdrówka Łysy z Kletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam. To co pisze łysy to wszystko się zgadza, okolice i klimaty jakie tam panująto po prostu "Pierwsza Klasa" :biggrin: :D Jeżeli nie uda mi się tam przyjechać we wrześniu to napewno tam wrócebo okolice naprawde piękne a ostatnio nie zdążyłem tej że okolicy do końcazwiedzić ze względu na pogode, ale nadrobie :P . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 napewno zaglądne... może to coś dla mnie, bo szukałem czegoś w rodzaju 'wędrówki motocyklisty', daleko, na odludziu. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 napewno zaglądne... może to coś dla mnie, bo szukałem czegoś w rodzaju 'wędrówki motocyklisty', daleko, na odludziu. pozdrawiam! Jeśli chodzi o odludzie i spokój to naprawde idealne miejsce, polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 w prawdzie na odludziuI to niezłym skoro viamichelin nie pokazuje żadnej drogi dojazdowej do Kletna :biggrin: ale jak zauważyłem na innej mapie to dojazd jest przez Starą Morawę :D Dzięki za namiar, ciekawe miejsce, więc chyba przy przejeździe przez Kotlinę Kłodzką wybiorę się tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Już sie tak nie reklamujcie. We wrześniu macie i tak nalot, a w najbliższą niedzielę - mała grupa zwiadowcza zaatakuje znienacka. :icon_mrgreen: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Już sie tak nie reklamujcie. We wrześniu macie i tak nalot, a w najbliższą niedzielę - mała grupa zwiadowcza zaatakuje znienacka. :icon_biggrin: No ... sprawdzimy ... bo po ostatnich przejściach ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi