Marta69 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja od zawsze mam wyostrzony humor :] W końcu przez 40 lat sie musiał wyostrzyć :icon_biggrin: A czemu niepotrzebnie :-> Bo za ostry humor przestaje być śmieszny ;P pozdro :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Bo za ostry humor przestaje być śmieszny ;P Chyba ostrego humoru nie słyszałaś :] Ale jak Cie to dotknęło to przepraszam. :icon_biggrin: A dobry humor jest najlepszym kubłem zimnej wody na rozpaloną głowę pieniacza :biggrin::):icon_biggrin: pozdro Zdrowy jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) spodobalo mi sie musze sobie tez takie zrobic .pozrdro..l. Edytowane 27 Lipca 2006 przez ernik17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 alez KU#@A nie odkopuj TEMATÓW!! Jesssuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi