janekk Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Podobno jakiś karambol parę chwil temu - czarne moto rozwalone. Wie ktoś coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 A ja właśnie usłyszałem w radio, że trasa z Gdańska do Wawy zablokowana, z powodu wypadku, w którym zginął motocyklista. Coraz więcej motocykli, coraz więcej wypadków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Teraz jest sezon wakacyjny ,dlatego tych wypadków jest tak dużo, ludzie jadą autami z rodzinami mnóstwo kilometrów i zmęczeni popełniają błędy, trzeba naprawde uważać żeby przetrwać ten najgorszy miesiąc, trzymajcie się mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 To potwierdzone informacje? Znowu śmierć motocyklisty... ehh mi już powoli brakuje sił wchodze do tego działu i boje sie że będzie kolejny post.... że ktoś np z forum odszedł itp.Każdy z tych ludzi miał swoje plany, ma rodzinę i był przez kogoś kochany. to jest tragedia... widzisz młodego chłopaka, czy dziewczynę która wyjeżdża na moto na drogę i już nie wraca...Naprawdę jest mi cholernie przykro bo śmierć w wieku w którym dopiero zaczyna się rozumieć " co to życie" jest czymś niesprawiedliwym... jak całe to życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 aaa wiecie cos wiecej. Kto co jak dlaczego? Ja tez słyszałem w RMF o 22 ze własnie zginął motocyklist i trasa zablokowana, ale nic wiecej nie powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 aaa wiecie cos wiecej. Kto co jak dlaczego? Ja tez słyszałem w RMF o 22 ze własnie zginął motocyklist i trasa zablokowana, ale nic wiecej nie powiedzieli.BYłem tam z 3 jeszcze znajomych jakies 15-20 minut po tym jak dolejechała straż pożarna zeby gasic motocykl i samochód.....tak jak opisałem juz w temacie----strasznie hu...wo to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No nieźle... Ja tamtędy przejeżdżałem ok. 20:00 i kawałek przed Spójnią był wypadek z puszkarzami w roli głównej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi