Pacian Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 http://www.yamaha-motor.com/sport/products.../210/0/360.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Jak dla mnie... Cudo!! niestety pozostajace w swerze marzeń... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ojjjj.... :cool: Ale czyste :lapad: To jest mój cel w przeszłości!Kiedyś taką zakupie,zarejestruje i będzie moto do wszystkiego.A tak apropos bardzo sie takie moto męczy na drodze asfaltowej?I czy to nie jest zbyt drogie w utrzymaniu(znaczy sie tak 1,5-2k rocznie stykną)? PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) zobaczcie jeszcze yz250f 2007 specjalna edycje, jak dla mnie super http://www.yamaha-motor.com/sport/products...0/12/0/360.aspx Edytowane 1 Lipca 2006 przez supersheep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Pikna Wr-ka :lapad: :) Ps.Sprzedam puszki i sobie taką kupie :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ano fajna! Jakoś jednak jakbym miał jeździć na wymarzonej WR to bym wybrał 2- track :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 A mogłem sobie poczekać ze 2 miesiące :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Gusta gustami, ali mi sie to wogule nie podoba :lapad: uhhh okropne z 2006 roku jest 100 razy ładniejszy. I ta tylnia lampa ? Upodabnia sie do ktm'a i innych marek.. hmmm porażka jak dla mnie Edytowane 1 Lipca 2006 przez MORS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Po wyglądzie i plastikach upodobnila sie bardzo do motocykla Sherco 450. Mogli jakos lepiej zaprojektowac przdnią lampe, ale moto tak czy siak jest niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Sory - dubel posta Edytowane 1 Lipca 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja chciałbym sobie sprawić tą YZ250f w kolorze białym :lapad: Marzenia nic nie kosztują, ale warto je mieć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Fajne tylne tarcze i kolor naklejek a tak to żadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Mi sie nie podoba, te swiatła inne juz i w ogóle taka zmieniona, wole ten starszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Niedługo chyba wszystkie firmy przejda na alu rame mi się to najbardziej podoba i nie ma kłopotów z rdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Niedługo chyba wszystkie firmy przejda na alu rame mi się to najbardziej podoba i nie ma kłopotów z rdzą. nom rdza to napewno główny argument wchodzenia w alu rame :|, dziwne ze ani huska ani husaberg nie mysla o alu ramie bo te motocykle maja wygrywac a nie wygladac ,a yamaha zrobiła moto pod publike i tylektm tez ma wszytko na stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi