filon89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 co jak co ale lewe powinno Ci wystarczyć jeśli ni no to radze zakupić nowe :lapad: ale w lewym wszystko widać nawet prawą część jezdni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jak juz robilas fotrki to moglas sobie pare zrobic :cool: W pełni zgadzam się z kolegą :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Fotki : Prawy w całości i lewy w całości.Widok w prawym i widok w lewym.Prawy z bliska i lewy z bliska Szczęście ty moje :biggrin:, co jest ? Klikam prawe - widzę lewe, klikam lewe - widzę prawe :cool: :lapad: Zanim zaczniesz coś robić temu lusterku to je najpierw odkręć od kierownicy, pls. Inaczej możesz większych szkód narobić. Aha, zdejmij też tę czarną plastikową rurkę z metalowej "nóżki".Naprawdę nie ma ani jednego faceta w 3mieście, żeby podjechać i pomóc koleżance? Z W-wy mam za daleko :).sukcesów życzę i pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Szczęście ty moje :), co jest ? Klikam prawe - widzę lewe, klikam lewe - widzę prawe :cool: Hehe a już myślałem, że to ze mną jest coś nie tak :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Hehe a już myślałem, że to ze mną jest coś nie tak :lapad:Assz sorry za pomyłke. :cool: No cóż będę jutro kombinować =/ Ale cienko to widzę. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 W takich chwilach ciesze sie ze mam męża :lapad: Nic sie wielkiegi nie stało, mysle ze sama sobie poradzisz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Hehe masz się czym przejmować :biggrin: Wiem, że Ty inaczej odbierasz tą "glebe" a inaczej my a szczególnie dlatego, że to Twoja pierwsza wywrotka. Ja ostatnio wykrzywiłem rame, porysowałem plastiki w mojej RSce bo chcialem wejść w zakręt przy 100 km/h a zakręt był dość ciasny i jak zdałem sobie sprawe, że nie dam rady to zacząłem hamować, dlatego "nic poważnego" się nie stało :lapad: Życzę powodzenia w dalszej naprawie (apropo lusterek moje prawe też się rozwaliło hehe :cool: :) ) Edytowane 1 Lipca 2006 przez mariuszyzfr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dasz radę tylko nic w pośpiechu bo jak ci się coś urwie w mocowaniu przy kierownicy to dopiero będzie problem ... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek554 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Hehe masz się czym przejmować :biggrin: Wiem, że Ty inaczej odbierasz tą "glebe" a inaczej my a szczególnie dlatego, że to Twoja pierwsza wywrotka. Ja ostatnio wykrzywiłem rame, porysowałem plastiki w mojej RSce bo chcialem wejść w zakręt przy 100 km/h a zakręt był dość ciasny i jak zdałem sobie sprawe, że nie dam rady to zacząłem hamować, dlatego "nic poważnego" się nie stało :lapad: Życzę powodzenia w dalszej naprawie (apropo lusterek moje prawe też się rozwaliło hehe :cool: :) ) hej mariusz ile masz lat bo ja cie chyba znam pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Lusterko to mały problem, dobrze, że nic poważniejszego się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 hej mariusz ile masz lat bo ja cie chyba znam pozdro . W czerwcu skończyłem 16 :lapad:Ale ja mieszkam w Świdnicy wiesz gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Hmmm... A czy to lewe lusterko nie jest lusterkiem "głównym"? Nie wiem jak Wy ale ja patrze praktycznie tylko w lewe lusterko. Może źle robie... nie wiem ale zawsze lewe mi wystarczało. Nie wiem jak można jeździć z jednym lusterkiem. No może, gdy się jeździ blisko prawego krawężnika, ale i tak trudno mi to sobie wyobrazić. Kark miałbym chyba przekręcony od ciągłego zerkania przez ramię.pozdr. :lapad: Edytowane 2 Lipca 2006 przez Cezar27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 1.odkręcic lustrko2.sciągnąć czarną rureczke ze stopki lusterka3.włozyc lusterko w imadełko lusterkeim w dół (dokładnie w miejscu zgięcia) zeby wystawał ten zgiety kawałeczek.4.załozyc jakąś metalową z 70 cm długą rurke na ten zagięty kawałek5.prostować z czuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Hehe masz się czym przejmować :biggrin: Wiem, że Ty inaczej odbierasz tą "glebe" a inaczej my a szczególnie dlatego, że to Twoja pierwsza wywrotka. Ja ostatnio wykrzywiłem rame, porysowałem plastiki w mojej RSce bo chcialem wejść w zakręt przy 100 km/h a zakręt był dość ciasny i jak zdałem sobie sprawe, że nie dam rady to zacząłem hamować, dlatego "nic poważnego" się nie stało :lapad: Życzę powodzenia w dalszej naprawie (apropo lusterek moje prawe też się rozwaliło hehe :cool: :) )Zamiast hamowac, trza bylo zaciesnic zakrec uzywajac przeciwskretu, pewnie bys sie zmiescil. A ci, co pisza ze lewe lusterko wystarczy, to chyba nigdy po miescie nie jezdzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ale toszq źle ten temat odbierasz nie myśl w sposób o boże miałam glebe tylko dzięki bogu nie na ulicy a reszta jakoś sie potoczy :lapad: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi