emil1005 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wypadszyłem w giełdzie motocyklowej Cagive Mito Evo z Trzcianki pod Łowiczem. I mam pytanie czy ktoś ją widziałał, miał z nią styczność?Kolor żółty rocznik 1996. Nie ma w ogłoszeniu zdjęcia a i kolo na maila nie za bardzo chce wysłać a mi się nie widzi jechać przez całą polskę na marne... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jak gościu nie chce wysłać nawet zdjęć, to ja bym nawet nie zawracał sobie tym głowy i szukał dalejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 bez zdjec tez bym sobie odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 spoko zdjęcia jednak przysłał, w niedziele jade ją obejrzeć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Hazell pokaz te zdjecia :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ja tez chce zobaczyc :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 byłem zainteresowany kupnem całkiem fajna ale ja zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 w niedziele jade ją obejrzeć i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Chodzi o tą za 6300zł do neg. ?Daj znac co i jak :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Heh byłem ją oglądać w niedziele.. i pierwsze wrażenie - złom...porysowany, ogólnie zaniedbany, ale silniczek miodzio :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: po remoncie 2 tys przejechane, ma super dopierdzielenie.Wsiadłem się przejechać po wsi jeden dwa trzy cztery pięc patrze 150km/h :icon_mrgreen: stare dziadki mi kubasami machali. Prawdopodobnie pojade po odbiór jutro ;D I zdjęcia też będą jutro, postaram się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi