donbandit Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Kurde ostatnio jak wjeżdżam na jakąś nierówność albo dziure mam wrażenie że wahacz z tyłu dobija, takie dziwne puk i nieprzyjemnie po tyłku daje, jak stoje na postoju moge po zadupku skakać w dwie osoby i nic, pracuje normalnie ale jak tylko rusze mała nie równość i coś jest nie tak, szlag mnie trafia nie mam pojęcia co to, może ktoś kmini o co chodzi, będe wdzięczny za wszelakie rady. Ostatnio uczyłem się na gumie jeździć może to przez to..... nie wiem :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Może coś sie poluzowało ,u mnie pukał luźny amortyzator, postaw moto na centralkę i sprawdź czy koło z wachaczem nie mają zadnych luzów względem amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donbandit Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Też tak kombinowałem, i całkiem to prawdopodobne tylko nie mam centralki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 popros kolege niech przechyli motocykl na bocznej nozce i spradz czy nie ma luzow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja miałem bardzo podobna sytuację w R6...Mi akurat wyrobił się taki bolec trzymający amortyzator od góry i po prostu amorek miał luzy. Wystraczy tak jak koledzy piszą, przechylić motocykl na bocznej nożce i wszystko bedzie jasne. Zwróc uwage czy w chwili unoszenia się tylnego koło od ziemi martyzator nie rusza sie własnie na tym bolcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi