Pawik Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam zrobilem dzisiaj uszczelke bo mi spaliny wywala moja honda na wierzch zalozylem i wszystko gra juz jest dobrze .ale boje sie czy ta uszczelka wytrzuma taka temperature. uzczelka jest kartonowa (z bloku ) i posmarowana sylikonem wytrzymujacym 300* . pytanie czy to wytrzyma ????????? kolega mowi ze blok sie zjara a sylikon zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 sylikon wydmucha i g nie robota, kup oryginalną uszczelkę bądź odpowiedni arkusz do wycinania uszczelek (w sklepie motoryzacyjnym) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 moze wytrzymac ale watpie najlepiej dokup karton ale u nas tego nie dostaniesz tylko wrocek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 silikon poplynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dlaczego mowicie ze to niewytrzyma ?? jakos jezdze i dziala prawidlowo a zrobilem juz 50 km od czasu kiedy to zalozylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Uszczelki na wydech najlepiej jest smarowac..... uwaga !..... szapchlą. Taka używana w lakiernictwie. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 z jakiej paki szpachla????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Z takiej wlaśnie. Na warsztacie gdzie sie ucze w kazdym samochodzie / jednośladzie uszczelki na wydech i wszelkie wydechowe połaczenia uszczelniamy szpachla. Bardzo dobrze uszczelnia. Edytowane 1 Lipca 2006 przez tomason2 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dlaczego mowicie ze to niewytrzyma ?? jakos jezdze i dziala prawidlowo a zrobilem juz 50 km od czasu kiedy to zalozylem 50 km to jest nic, co to jest 1h jazdy ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Na wydech stosuje sie uszczelki z miedzi. Ostatnio montowałem taka w NSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Uszczelniłem silkonem do 320* wydech w mojej byłej Aprili i Zjarał sie po pierwszym odkreceniu manety do oporu , jak sie zatrzymałem to z moto kopciło sie jak z lokomotywy, efekt dymny zajebisty ale działanie silikonu do dupy !! :lapad: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Na wydech stosuje sie uszczelki z miedzi. Ostatnio montowałem taka w NSR.Skad wziac taka uszczelke ?? da sie ja kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Skad wziac taka uszczelke ?? da sie ja kupic??Tak. W larsonie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...6d3c8bd1f8f2ff3 to jest to??? ???? ale podpasi to do mnie?? tam byly 2 rodzaje NSR NSR 50 NSR 50 Sdalem ta S ale to chyba powinno pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Cena to tylko 2,30zł wiec mozesz zamówic obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi