jajo79 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) poszukuję czegoś takiego do maraudera (żeby było wiadomo o co chodzi - przykładowy link do kawasaki http://www.kawasaki.pl/model_details.php?i...&tryb=Broszura nr K46001328 (osłony przeciwwiatrowe) w niskiej cenie oczywiście :icon_mrgreen: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez jajo79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A nie lepsze było by takie coś z kwasówki? Mam u siebie w Drag Starze- ale szczerze mówiąc od wiatru to wcale nie chroni :icon_mrgreen: Za to naprawdę pomaga jeśli jedziesz w deszczu - nogi prawie suche :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Prawie robi wielką różnice .Kupcie sobie goldasy ,tam jest wszystko obudowane :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Rafał, ja tego nie zakładałem - było przy moto, a wyrzucić szkoda :icon_mrgreen: Ale sam nie założyłbym sobie tych blaszek bo naprawdę niewiele dają :icon_mrgreen: No ale jesli ktoś pyta, to wypada odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 nie tylko nie daje wrecz przeszkadza zwiększając opór powietrza a tym samym osiagi malają i wzrasta spalanie :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 o jezzz... wzrasta opór powietrza i spalanie... tak jakby przy pozycji chopperowca "na żagielek" opory powietrza miały większe znaczenie :lapad:jak tylko masz chęć to zakładaj. najlepiej jakby Spnk zrobił kilka fotek i pokazał dokładnie jak te jego ustrojstwa wyglądają - a potem dorobić albo dokupić takie same / bardzo podobne. naprawdę, suche spodnie podczas jazdy w deszczu są nie do przecenienia :cool:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam. Dobrze kolega mowi ze od deszczu chroni i nogi prawie suche sa. Mam kumpla w Tarnowie co moze zrobi takie cos, szyby robi to i to czemu nie. Jak chce ktos namiar to prosze na PW. Jutro sie zorientuje jakie koszty by tego były, czas realizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioostry Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam. Dobrze kolega mowi ze od deszczu chroni i nogi prawie suche sa. Mam kumpla w Tarnowie co moze zrobi takie cos, szyby robi to i to czemu nie. Jak chce ktos namiar to prosze na PW. Jutro sie zorientuje jakie koszty by tego były, czas realizacji. Pozdrawiam Jestem też zainteresowany więc wypytaj o namiary i cenę . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ile by kosztowało wykonanie z dobrej plexy szyby do Viagry 1100? Wymiary mogę podać choć nie wiele odbiegają od typowych (trochę wyższa ze względu na wzrost). Zbrojenie i uchwyty mam. Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi