mc007 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 CZyli Kolejny punkt dla Św. Piotra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Igor od roku staram sie wykombinować sobie taki kurs, ale wszędzie warunek- 18 lat. Kto to wymyślił!? Jestem na tym świecie dopiero 17 lat, a już dwa razy byłem w sytuacji w której niezbędna była resuscytacja. W pierwszej wykonana na wiedzy wyciągniętej z internetu, a w drugiej "przez telefon". A jestem pewien, że w wieku 18 lat nikomu sie nie chce mysleć o takich kursach. EDIT: A tak na marginesie. Dajcie już sobie spokój z tymi świeczkami. Edytowane 29 Lipca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDEK72 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 szkoda dziewczyny miala cale zycie przed soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puma Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Boże daj jej dom , w którym zazna spokoju i błogiego szczęścia na ukochanej Y.(*) - "każdej gwałtownie zagaszonej iskierki żal tak samo mocno...-za gwałtownie i za mocno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi