maciulak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nie sądzę, aby rodzice motocykliści kupili dziewczynie FZ6 na pierwsze moto. Na pewno latała na czymś mniejszym wcześniej, a taka chwila nie uwagi może się zdarzyć każdemu z nas i nie mówcie mi, że tak nie jest... Niech spoczywa w pokoju - nasza siostra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 [*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 [*] [*] [*] :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 po raz kolejny pisze te slowa pod smiercia KOLEJNEJ osoby: zrobcie przysluge i sie pomodlcie za nia w niedziele w kosciele.. takie gadanie w niczym i nikomu nie pomoze, tym bardziej Agacie.Goska[*] Też się pod tym podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 [*] smutne.... no niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Niech spoczywa w pokoju ... A do tych którzy Ją znali to czy Jej Ojciec nie był czasem organizatorem "Zlotów piekarzy-motocyklistów w Lubiatowie" ???? :biggrin: [*] [*] [*] [*] Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tragedia- ku przestrodze, wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ************ pokój jej duszy *************** Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 mi sie wydaje ze raczej "czarny sezon w tym roku" pokój jej młodej duszyczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Pogrzeb Agaty odbedzie sie w sobote w Lesznie, motocyklisci spotykaja sie o 11.00 pod "Mamutem" jesli ktos chcialby przyjechac to zapraszam (choc nie ja to organizuje, tylko pisze co wiem), ewentualne info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wszystcy popełniamy błedy- niektórzy za nie płacą.Agata nie miała tego szczescia co my mamy narazie.!Stracone młode życie , stracone życie rodziców a los szuka nastepnej ofiary i patrzy w naszą strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 prawdopodobnie bedzie zbiorka kasy na kwiaty przed Mamutem, nastepnie przejazd i na prawe lusterko zawiazujemy czarna wstazkedo zobaczenia jutro z tymi ktorzy chca przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 [*][*][*][*][*]szkoda tak młodej osoby[*][*][*][*][*][*]Uważajmy na drogach.........W każdym znas jest wariat drogowy (niepozwólmy mu sie uwolnić) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 w tym przypadku tak, ale ogolnie wiadomo , ze wieksze pojemnosci=>wieksza moc=>chec jej wyprobowania=>wieksze zagrozenie dla siebie i innych Zgadzam się z Chrisem. Ja mam duże doświadczenie w ruchu drogowym (choć nie na moto) i dużo rozwagi w sobie, a i tak zdarzają mi się sytuacje, że trudno pohamować się z wykorzystaniem tego, co daje mi maszyna. Brat powiedział mi ostatnio, że motocykliści mają dwa trudne okresy - początek, kiedy umiejętności są zbyt małe i moment, kiedy zaczynają czuć się pewnie na moto. Zbyt pewnie. Do tego dochodzi jeszcze ryzyko nieopanowania moto, albo paniki. Dozowanie jest więc rozsądne. Choć nie sądzę, żeby akurat w tym przypadku zadecydował wyłącznie rodzaj moto. Raczej brak doświadczenia, albo chwila rozkojarzenia, kiedy podjechała zbyt blisko auta i musiała się daleko wychylić, żeby zobaczyć czy droga wolna do wyprzedzania. Zresztą, jak to w życiu bywa, to pewnie splot co najmniej kilku elementów, w tym być może jednak i rodzaju moto. Przykre wydarzenia ... powodzenia na niebieskim szlaku [*] i oby nigdy więcej takich zdarzeń. &REW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi