gandziorz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam,Zastanawiam się nad kupnem filtra sportowego, większej dyszy oraz świecy brisk. Ma to obniżyć spalanie, silnik ma być przez to bardziej elastyczniejszy. Pomoże, nie mam zamiaru go katować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Bedziesz musiał to dobrze potem wyrególowac a efektu i tak praktycznie nie odczujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 nic ci to nie da, opprucz efektu dźwiękowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja założyłem tłumik od zx6r i puszka rezonasowa od crossa dało dużo na przypieszeniu Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mnie głównie chodzi o równą pracę silnika. A jakbym zrobił takie czynności:1) sportowy filtr2) polerowane kanały w gaźniku i cylindrze3) ciut większa dysza4) lepsza świeca Pomogłoby to coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Przeciez silnik ma chodzić równo bez takich przeróbek. Tak jak poprzednik jeden pisał daj sobie spokój. Mozesz dac inna koncowke wydechu lub wydech sportowy wtedy silnik bedzie dostawal fajnego buta od 6tys. a Jezeli zalezy ci na vmax to zebatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi