pozdro600 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 cb500 to rzedowa dwojka a b4 rzedowa czworka, jesli chodzi o moc to w wersjach odblokowanych maja podobna ilosc konikow tyle ze bandita trzeba wyzej krecic zeby jechal dynamicznie, natomiast cb 500 lepiej ciagnie na niskich i srednich obrotach. cb500 ma takie zalety ze jest tanszy serwis i nieco trwalszy silnik bo jest to prostsza konstrukcja niz w b4.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 w najnowszym świecie motocykli jest opis najpopularniejszych modeli motocykli. Prawde piszą :D Oczywiście ze Honda ładniej pracuje niż Suzuki, przede wszytskim dlatego ze jest chłodzona cieczą. Może to słabe porównanie ale miałam Suzuki GSXFa 3 lata, teraz mam Honde Cb500 2 lata. Pod Suzą leżałam bez przerwy, co chwile jakies awarie, do Hondy od początku sie nie dotknęłam poza wymianą płynów...napewno nie polecam żadnego wściekłego ścigacza na pierwszy raz, również zaczynałam od dużego motocykla i uważam ze to błąd, uniknełabym wielu kontuzji zaczynajac na czymś mniejszym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Może to słabe porównanie ale miałam Suzuki GSXFa 3 lata, teraz mam Honde Cb500 2 lata. Pod Suzą leżałam bez przerwy, co chwile jakies awarie, do Hondy od początku sie nie dotknęłam poza wymianą płynów...A może z Suzą ktoś niewłaściwie się obchodził (Ty albo poprzedni użytkownik)? :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nie mówie ze nie, być może ta było,ale przez to nie mam teraz dobrego zdania o Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi