Skocz do zawartości

NADESZLA WIELKOPOMNA GODZINA

DAKOTA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ja nie wiem czy motur mój będzie już chodził ( duża szansa że ta, )

ale jednakże mogę zaprosić na przejażdżkę po okolicach i takie tam.

najwyżej będę oprowadzał simsonem. :D

Jakby co to dzwon ,( okolice Łodzi )

pozdrawiam .

PS co Cię tu ciągnie ? :|

Zapraszam w niedzielę do Poznania na Polonię Cup. Będzie na co popatrzeć i zapewne przyjedzie trochę motorków. W tym samym terminie jest Rajd Sokoła, ale to już z kolegą Dominikiem jezeli chodzi o szczegóły.

Zapraszam w niedzielę do Poznania na Polonię Cup. Będzie na co popatrzeć i zapewne przyjedzie trochę motorków. W tym samym terminie jest Rajd Sokoła, ale to już z kolegą Dominikiem jezeli chodzi o szczegóły.

witam dziekuje za zaproszenie ,ale tak wysoko to chyba nie zajade ,raczej myslalem o okolicach jeleniej gory i okolo 150 km srednicy

atrat jutro o 7,00 mysle ze wszystko bedzie dobrze

pozdrawiam i dziekuje jezeli ktos jeszcze moze podac informacjie gdzie tam jechac i co zwiedzac to bede bardzo wdzieczny

DAKOTA

Cześć!

Jeżeli chodzi o okolice Jeleniej to polecam: Szklarska Poręba(wyciąg krzesełkowy na Szrenicę, wodospad Kamienczyk, huta szkła-nie wiem czy jeszcze czynna), Zamek Chojnik-okol.Sobieszowa, Karpacz(kośćiółek Wang, muzeum zabawek, wyciąg na Kopę, Śnieżka) Jeżeli chcesz trochę pochodzić to oczywiście możliwości jest wiele w Karkonoszach.

Jeśli latasz na paralotni to polecam np. Jeżów Sudecki przy J.Górze.

Kilka nr tel.:

Inf Turyst.

- Karpacz 075 7619716

- Szklarska Poręba 075 7172494

- J. Góra 075 7524506

Noclegi (drogie):

J.Góra- hotel Jelonek 0757646541

Karpacz- OW Legniczanka 075 7619271

Szklarska P. - hotel Weneda 075 7172957

Może nic nowego nie wniosłem bo to praktycznie klasyka tamtych rejonów ale ... moze cos sie przyda.

Słyszałem, że wporzo z Ciebie gość więc pisze. Może wybierzesz się do Łodzi? Wiem, że to trochę większa śrenica ale...

od piątku juwenalia :D

Pozdrawiam!

Cześć!

Jeżeli chodzi o okolice Jeleniej to polecam: Szklarska Poręba(wyciąg krzesełkowy na Szrenicę, wodospad Kamienczyk, huta szkła-nie wiem czy jeszcze czynna), Zamek Chojnik-okol.Sobieszowa, Karpacz(kośćiółek Wang, muzeum zabawek, wyciąg na Kopę, Śnieżka) Jeżeli chcesz trochę pochodzić to oczywiście możliwości jest wiele w Karkonoszach.

Jeśli latasz na paralotni to polecam np. Jeżów Sudecki przy J.Górze.  

Kilka nr tel.:

Inf Turyst.  

- Karpacz 075 7619716

- Szklarska Poręba 075 7172494

- J. Góra 075 7524506

Noclegi (drogie):

J.Góra- hotel Jelonek 0757646541

Karpacz- OW Legniczanka 075 7619271

Szklarska P. - hotel Weneda 075 7172957

Może nic nowego nie wniosłem bo to praktycznie klasyka tamtych rejonów ale ... moze cos sie przyda.

Słyszałem, że wporzo z Ciebie gość więc pisze. Może wybierzesz się do Łodzi? Wiem, że to trochę większa śrenica ale...

od piątku juwenalia :D

Pozdrawiam!

DZIEKI SERDECZNE

tel na pewno sie przydadza ,co do zwiedzania to tez pozaliczam

na lodz raczej nie uderze troche za daleko na wschod ,myslalem przewaznie tylko tam o gorach ,dzieki serdeczne ,moze kiedys jakis browar w lodzi lub okolicach

pozdrowienia

DAKOTA

Pewnie już zapóźno, ale gdyby nie - zapraszam do Krakowa!

witam dziekuje za zaproszenie , ale jak juz niektorym wiadomo jestem z powrotem i do tego samochodem

trease przejechalem piekna ponad 1583 kilosy i na 1584 kilometrze razwalilem silnik .

Poprostu kamien odskoczyl od kola ,uderzyl w filt oleju i wylamal caly uchwyt filtra .

Teraz moto w polsce ja w wiedniu i czekam na czesci ,ktore beda dopiero za okolo 2 tygodnie ,nawet ich w europie nie ma fakkkkkkkk

ale coz ,moze tak mialo byc ,moze w tym czasie mialo sie cos wydarzyc????

nie wiem

z przejazdzki jestem zadowolony ,bylo pieknie cieplo, i bezdresowo"""""""" :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

wszystkichDAKOTA

witam

No to jest nas już trójka , tzn .Dakota , Peters i ja - i każdemu coś się stało w podróży z maszyną - nie fatum ?

Mam nadzieję że Ci to zrobią w miare szybko i bezboleśnie , ja oddaje jutro silnik od TS do mechanika na generalny remont a później brum tam pam tam .... i w trase ku zachodzącemu słońcu...

pozdr

witam

No to jest nas już trójka , tzn .Dakota , Peters i ja - i każdemu coś się stało w podróży z maszyną - nie fatum ?

Mam nadzieję że Ci to zrobią w miare szybko i bezboleśnie , ja oddaje jutro silnik od TS do mechanika na generalny remont a później brum tam pam tam .... i w trase ku zachodzącemu słońcu...

pozdr

witam

na dzien dzisiejszy juz wiem ,brak czesci unieruchomi maszyne na przynajmniej 2 tygodnie.

KOSZTY???? nie wiem czy pisac, moze ktos z wrazenia dostac czkawki (ja dostalem )

blok silnika tylko srodkowa czesc 1780,-

dodatkowe czesci 260,-

olej + filter 120,-

robocizna 1000,-

dodatkowe schorzenia jak

przejazdy ,powrot do domu,

hotele i wyjazd po moto 1000,-

i to euro

teraz mozna sie krztusic!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :D

pozdrawiam

DAKOTA