DAKOTA Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 wybieram sie do polskiczekam na propozycjiejedziemy motorkiem we troje niunia ,ja i ciciawyjazd najprawdopodobniej w niedziele pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 mówiłem Ci że jak bedziesz w pobliżu Katowić to daj znać!!!! albo najlepiej blisko Mariana to śmigniem co nieco :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Witam Ja nie wiem czy motur mój będzie już chodził ( duża szansa że ta, )ale jednakże mogę zaprosić na przejażdżkę po okolicach i takie tam.najwyżej będę oprowadzał simsonem. :D Jakby co to dzwon ,( okolice Łodzi ) pozdrawiam . PS co Cię tu ciągnie ? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Zapraszam w niedzielę do Poznania na Polonię Cup. Będzie na co popatrzeć i zapewne przyjedzie trochę motorków. W tym samym terminie jest Rajd Sokoła, ale to już z kolegą Dominikiem jezeli chodzi o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 17 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2003 Zapraszam w niedzielę do Poznania na Polonię Cup. Będzie na co popatrzeć i zapewne przyjedzie trochę motorków. W tym samym terminie jest Rajd Sokoła, ale to już z kolegą Dominikiem jezeli chodzi o szczegóły. witam dziekuje za zaproszenie ,ale tak wysoko to chyba nie zajade ,raczej myslalem o okolicach jeleniej gory i okolo 150 km srednicy atrat jutro o 7,00 mysle ze wszystko bedzie dobrze pozdrawiam i dziekuje jezeli ktos jeszcze moze podac informacjie gdzie tam jechac i co zwiedzac to bede bardzo wdzieczny DAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 17 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2003 Cześć! Jeżeli chodzi o okolice Jeleniej to polecam: Szklarska Poręba(wyciąg krzesełkowy na Szrenicę, wodospad Kamienczyk, huta szkła-nie wiem czy jeszcze czynna), Zamek Chojnik-okol.Sobieszowa, Karpacz(kośćiółek Wang, muzeum zabawek, wyciąg na Kopę, Śnieżka) Jeżeli chcesz trochę pochodzić to oczywiście możliwości jest wiele w Karkonoszach.Jeśli latasz na paralotni to polecam np. Jeżów Sudecki przy J.Górze. Kilka nr tel.: Inf Turyst. - Karpacz 075 7619716 - Szklarska Poręba 075 7172494 - J. Góra 075 7524506 Noclegi (drogie): J.Góra- hotel Jelonek 0757646541Karpacz- OW Legniczanka 075 7619271Szklarska P. - hotel Weneda 075 7172957 Może nic nowego nie wniosłem bo to praktycznie klasyka tamtych rejonów ale ... moze cos sie przyda.Słyszałem, że wporzo z Ciebie gość więc pisze. Może wybierzesz się do Łodzi? Wiem, że to trochę większa śrenica ale...od piątku juwenalia :D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 18 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Cześć! Jeżeli chodzi o okolice Jeleniej to polecam: Szklarska Poręba(wyciąg krzesełkowy na Szrenicę, wodospad Kamienczyk, huta szkła-nie wiem czy jeszcze czynna), Zamek Chojnik-okol.Sobieszowa, Karpacz(kośćiółek Wang, muzeum zabawek, wyciąg na Kopę, Śnieżka) Jeżeli chcesz trochę pochodzić to oczywiście możliwości jest wiele w Karkonoszach.Jeśli latasz na paralotni to polecam np. Jeżów Sudecki przy J.Górze. Kilka nr tel.: Inf Turyst. - Karpacz 075 7619716 - Szklarska Poręba 075 7172494 - J. Góra 075 7524506 Noclegi (drogie): J.Góra- hotel Jelonek 0757646541Karpacz- OW Legniczanka 075 7619271Szklarska P. - hotel Weneda 075 7172957 Może nic nowego nie wniosłem bo to praktycznie klasyka tamtych rejonów ale ... moze cos sie przyda.Słyszałem, że wporzo z Ciebie gość więc pisze. Może wybierzesz się do Łodzi? Wiem, że to trochę większa śrenica ale...od piątku juwenalia :D Pozdrawiam!DZIEKI SERDECZNE tel na pewno sie przydadza ,co do zwiedzania to tez pozaliczam na lodz raczej nie uderze troche za daleko na wschod ,myslalem przewaznie tylko tam o gorach ,dzieki serdeczne ,moze kiedys jakis browar w lodzi lub okolicach pozdrowieniaDAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Pewnie już zapóźno, ale gdyby nie - zapraszam do Krakowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 29 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Pewnie już zapóźno, ale gdyby nie - zapraszam do Krakowa! witam dziekuje za zaproszenie , ale jak juz niektorym wiadomo jestem z powrotem i do tego samochodem trease przejechalem piekna ponad 1583 kilosy i na 1584 kilometrze razwalilem silnik .Poprostu kamien odskoczyl od kola ,uderzyl w filt oleju i wylamal caly uchwyt filtra .Teraz moto w polsce ja w wiedniu i czekam na czesci ,ktore beda dopiero za okolo 2 tygodnie ,nawet ich w europie nie ma fakkkkkkkk ale coz ,moze tak mialo byc ,moze w tym czasie mialo sie cos wydarzyc???? nie wiem z przejazdzki jestem zadowolony ,bylo pieknie cieplo, i bezdresowo"""""""" :lol: :lol: :lol: pozdrawiamwszystkichDAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Uuuuuuu, niedobrze :? :? :? Gdybym mógł jakoś pomóc - służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 witam No to jest nas już trójka , tzn .Dakota , Peters i ja - i każdemu coś się stało w podróży z maszyną - nie fatum ? Mam nadzieję że Ci to zrobią w miare szybko i bezboleśnie , ja oddaje jutro silnik od TS do mechanika na generalny remont a później brum tam pam tam .... i w trase ku zachodzącemu słońcu... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 30 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 witam No to jest nas już trójka , tzn .Dakota , Peters i ja - i każdemu coś się stało w podróży z maszyną - nie fatum ? Mam nadzieję że Ci to zrobią w miare szybko i bezboleśnie , ja oddaje jutro silnik od TS do mechanika na generalny remont a później brum tam pam tam .... i w trase ku zachodzącemu słońcu... pozdr witamna dzien dzisiejszy juz wiem ,brak czesci unieruchomi maszyne na przynajmniej 2 tygodnie. KOSZTY???? nie wiem czy pisac, moze ktos z wrazenia dostac czkawki (ja dostalem ) blok silnika tylko srodkowa czesc 1780,-dodatkowe czesci 260,-olej + filter 120,-robocizna 1000,-dodatkowe schorzenia jakprzejazdy ,powrot do domu,hotele i wyjazd po moto 1000,- i to euro teraz mozna sie krztusic!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :D pozdrawiamDAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 yhk kte ke ke ke tke ku*wa zakrztusilem sie 8O 8O 8O 8O 8O masakra :) moje kondolencje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 A to klops Ci się trafiłI pomysleć że ja rozpatrywałem czy zainwestować w remont kapitalny MZ - 500zł (czyli ok.115 euro) przez pare dni. A czy nie ma jakieś możliwości skarżenia właściciela drogi ?? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja sie nie krztuszę. 8O karp, normalnie karp 8O Mam nadzieję, ze miałeś poubezpieczane..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi