-=Mefisto=- Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, no to się porobiło....jestem ciekaw czy w takim razie Rossi wystartuje ;) :banghead: Ale za to pięknie Pesek w 125ccm pojechał :biggrin: :banghead: EDIT........... no na szczęscie Rossi wystartuje...co prawda z 18 pozycji (czyli ostatnia :banghead: ) ale z uwagi na problemy z nadgarstkiem i sam fakt dość poważnego wypadku raczej nie wróżę dziś mu podium....chodź mam nadzieję że znów nas zaskoczy :D :D Jako zwycięzce obstawiam Pedrose bądź Haydena...ewentualnie Nakano bo ten zawsze potrafi zaskoczyć !! Edit.... no niesamowite...jak ja podziwiam Rossiego...jechać ze złamaną ręką na zastrzykach przeciwbólowych :D Przerobili Rossiemu dźwignię hamulca przez to złamanie kości nadgarstka. EDIT.... kurde jaka emocjonująca walka między Haydenem a Colinem....kurde tak niewiele brakowało aby Colin miał swoje 1 zwycięstwo !!!!! Lecz na kilkadziesiąt metrów przed metą miał szlifa...moto potężnie walnął w bandę i Colin skończył na 13 pozycji !!!!! Edytowane 24 Czerwca 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Chlopie spokojnie obejrzyj sobie wyscig a pozniej sie wypowiedz na forum. Wracajac do wyscigu oprocz koncowej walki Edwardsa z Haydenem to straszna nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Według mnie wyścig był ciekawy, a na końcu obaj panowie już przesadzali do tego stopnia ,że zabrakło toru dla nich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 colin przesadził.ale za dojście haydena na ostatnim kółku :D vale jak na swój stan zdrowia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Co się konkretnie stało Rossiemu ? Nie miałam okazji oglądać zmagań na torze w sobotę =/ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 rossiemu chyba sie krzywda stala wczesniej niz w sobote, podczas jakiegos treningu czy nawet kwalifikacji mial przewrotke ale sam nie widzialem tylko cos tam komentatorzy mowili, swoja droga czy komus logo toru w assen nie przypomina czegos?? zanim nie dostrzeglem ze to jest "A", caly czas myslalem ze sponsorem jest jakas firma dla "doroslych", w holandii rozne dziwne rzeczy sie dzieja wiec czemu nie takie cos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wyscig byl bardzo ciekawy... pojedynek Edwards- Hyden, gonitwa Rossiego za czolowka i gonitwa De Punieta za peletonem...ktory to na starcie mial jakies 200 metrow straty i zdolal wyprzedzic dwa KRy i Dukata...no i te niezapomniane doznania akustyczne...miodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Rossi miał dosyć poważny wypadek w kwalifikacjach, komentatorzy twierdzili ,że miał pękniętą kość w nadgarstku i coś z nogą, więc jak na takiego rozbitka, to super dojechał, i kłaniam się nisko przed jego umiejętnościami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 swoja droga czy komus logo toru w assen nie przypomina czegos?? zanim nie dostrzeglem ze to jest "A", caly czas myslalem ze sponsorem jest jakas firma dla "doroslych", w holandii rozne dziwne rzeczy sie dzieja wiec czemu nie takie cos :icon_mrgreen:A już myślałam że tylko ja mam jakieś skrzywione skojarzenia :wink: :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam, "głodnemu chleb na myśli..." :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi