TUREK Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Sprzedam SIDI VERTIGOhttp://forum.motocyklistow.pl/Sidi-Vertigo...nio-t50272.html Nowak drobna uwaga, te buciory to nie są VERTIGO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nowak drobna uwaga, te buciory to nie są VERTIGO :D Zgadza sie, to sa SIDI "B One" Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgadza sie, to sa SIDI "B One"Jak już to Vertebra2 w wersji Race. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nowak drobna uwaga, te buciory to nie są VERTIGO :D Zgadza sie, to sa SIDI "B One"Adam i znowu pudło.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 poddaje sie............. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 hehe ale zamieszanie zrobilem :icon_mrgreen: buciki to SIDI Vertebra Race identyczne jak w internecie :D Dzieki chlopaki za sprostowanie, sprzedawalem a nawet sam nie wiedzialem co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 obnizylem sobie hamulec i jest JUZ GITES czwiczylem dzisiaj i juz prawie gra za 30dni bedzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 kwestia przyzwyczajenia ... inaczej się hamuje w sandałach inaczej w gumowcach [ nie sprawdzałem :D ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja na samym początku jeździłem w zwykłych trampkach ( bo tak mi było najwygodniej ). Niestety nie pasowały mi do stroju i teraz jeżdżę w glanach. Na samym początku to miałem tylko problem ze zmianą biegów ( tego niestety nie da się wyregulować w mojej maszynce ), ale gdy zrobiłem trochę kilometrów to się przyzwyczaiłem i teraz jest OK. "Trening czyni mistrza..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi