SAke Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 To jak z tymi wzorami?? :) Ja mam ledwo 3 z języków tak ze... nie wysłali by a i jeszcze kłopoty by mozna miec :icon_mrgreen: Tych z "Dębicy" To o co prosic?? Te linki to dajcie takie bardziej motocyklowe nie takie jak w tamtym temacie :icon_evil: odzywki i szampony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 mnie nigdy nci nie chcieli dac za free i sobie kupilem komplecik naklejek :D Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja nie, ale kumple dostawali probki i to całkiem drogich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja nie, ale kumple dostawali probki i to całkiem drogich rzeczy A możesz określić jakie to były rzeczy ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 O powiem wam jescze że kiedyś sobie zamówiełm prospekt Renault na ich stronie dokładnie pod tym linkiem LINK I prospekt przyszedł nic dziwnego, że przyszedł - większość prospektów leży do wzięcia za darmo w salonach :) w przypadku renault jest nawet gazetka [lekko propagandowa :D ] przysyłana za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Tych z "Dębicy" To o co prosic?? Poproś moze przyślą komplet opon :D Jak miałem z 12 lat to miałem cały zeszyt z adresami, które były na wage złota. Dostałem pełno kolorowych katalogów o samochodach - porshe,fiat,audi,bmw,mercedes i inne.Dostałem z Watykau zdjecie Papieża z podpisem, i dostałem plakaty Marka Nygi z autografem, ale i tak najlepsza rzecz jaka przyszła to paczuszka klocków lego. ja miałem wtedy z 12 lat i to było w '93 to nikt nawet o lego nie słyszał hehe.Ostatnio dostałem tez 5 plakatów od Marka Nygi i jeden z autografem :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 kiedys w katalogach samochodowych byly zamieszcane adresy pocztowe i internetowe productentow samochodów itd. Brat tak sporo naklejek, prospektow itp zebral wlasnie wysylajac prosby o przeslanie probek itp. MOze warto ta sama droga siegnac po adresy producentow w katalogach motocyklowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sad25 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Sprawdzał ktoś czy Cagiva wysyła darmowe naklejki na moto ?? wzorek:I greetI write this email with the request about several stickers of various formats and the size of your firm to my new motorcycle. I grant your firm the great respect because your mark is known and unfailing. I hope that you will agree several labels to send me on this splendid motorcycle. This is my address: Pozdro :icon_mrgreen: Edytowane 1 Lipca 2006 przez sad25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Sad w życiu nie czytałem tak źle napisanego po angielsku listu...... Siadaj do książek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 karol1001 - być może list nie jest najwyższych lotów, ale kto się tym przejmuje, ważne że pełni swoją rolę kilka dni temu napisałem maila do yoshimury i dostałem od nich maila, że naklejki wysłali, ciekaw jestem czy dotrą do polski i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Ha ja miałem naklejki Yoshimury razem 6 naklejeczek przyszło z USA :icon_biggrin: Edytowane 8 Lipca 2006 przez tomb2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi