damianjl Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 specjalnie wstałem o 6 by zobaczyć powtorke i sie nie zawiodłem ale z mentosem troche zespsuli ;/ no ale cuz to tylko tv na szczegulny :D :) :icon_mrgreen: zasluguje tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pomimo nieumiejętnie przygotowanej zapowiedzi programu UWAGA uważam, że program był bardzo dobry! Tomek, super się sprawiłeś! Sformuowałeś w jednym zdaniu meritum sprawy!Brakuje mi do pełni szczęścia jeszcze paru elementów:1. Motocyklista to nie wyrzutek społeczeństwa, satanista i nie wiem co jeszcze,2. Motocyklista lubi ludzi 3. Tomek, niechże Ciebie lub Piotra sfilmują jak jedziesz na plecaka z L-ką! 1. nie???? :D :) 2. słusznie, ja bardzo lubię. w sosie czosnkowym są pyyycha :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 uwage duzo ludzi ogląda, duzo "starszych" osób i moze choć ciut to im coś uzmysłowi ze jak ktoś jest debil to czy bedzie chodził czy jedził autem czy na moto to i tak jest debil, a nie odrazu ze jak jezdi na moto to czubek i w ogóle.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekzM Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Chyba jeden z najlepszych programów w Tv jaki widziałem o motocyklistach mimo kilku już wymienionych wad.. a jako ciekawostka to na kursie prawka 2 razy wyjechałem na miasto i co najśmieszniejsze instruktor ZABRONIŁ MI URZYWAĆ PRZEDNIEGO HAAMULCA mówiąc że napewno przelece przez kierownice:) A jak gadałem z nim dlaczego nie jeżdze po mieście powiedział prawde: 1 taniej jest jak kursant jeździ po placu, 2 to dużo bardziej bezpieczne. Opowiadał że było kilka groźnych sytuacji gdzie kursant przejechał na czerwonym i ledwo uciekł przed ciężarówka itpPozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 instuktor jechał razem na motocyklu z kursantem, czy to nie jest tódniej dla kierującego?W jednym z tematów Naszego forum jakiś gość, kto nie pamietam, pisał, że dopiero po roku jazdy solo zdecydował się na jazdę z plecaczkiem, mocno to przeżywał i cały był happy jak wszystko poszło OK. I to jest odpowiedź na Twoje pytanie. Nikt nie mówi, że ma być łatwo, ma być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 I jak nagrał ktoś to bo i jak bym chciał to zobaczyć a dopiero teraz się o tym dowiedziałem :D :) :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 wczesniej jest link do obejrzenia w internecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 wczesniej jest link do obejrzenia w internecie... arek00 zapodał link na poprzedniej stronie ale on cos działa tylko z minute a potem zwis??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nie zauważyłem DZIĘKI POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 http://www.motocykl.org/newsy.php?id_news=336 Takich znaków powinni uczyć na egzaminach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Widzilałem jeszcze pewną rzecz która mnie zaciekawiła: instuktor jechał razem na motocyklu z kursantem, czy to nie jest tódniej dla kierującego? Trudniej, ale przynajmniej od razu dają w głowę jak coś się robi nie tak. Mnie Piotrek cały czas musiał op...ać za niezbijanie biegów do 1 przed światłami :D Niedawno skończyłem pobieranie nauk w tej szkole (3 lipca mam egzamin teoretyczny).Powiem tylko tyle, chłopaki naprawdę przykładają się do szkolenia!Placyk i cuda w stylu slalom bez trzymanki, przeciwskręt itp są super!Mam nadzieję, że Tomek i Piotrek nie pogniewają się jak napiszę,że najbardziej z całego kursu podobały mi się zajęcia na "traktorze".Adaś i jego zadania dla mnie odnośnie jazdy w terenie były po prostu cool.Żałuję, że to były tylko 4 godziny (schodziłem z motocykla totalnie mokry).Coś mi się zdaje, że jeszcze zobaczą mnie u siebie na jazdach doszkalających :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Powiem tylko tyle, chłopaki naprawdę przykładają się do szkolenia!Ehh czasem żałuję że tak daleko mam do Wa-wy.Jestem ciekawa jak będzie wyglądał mój kurs ;/ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jeździsz bez prawka? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jeździsz bez prawka? :D Ja drugi rok - a w zasadzie trzeci.Cóż - to tylko formalnosc ostatnio zaczałem kurs to mam wrażenie ze to ja mógłbym instrktora mojego uczyć. To jest porażka ze tacy ludzie prowadzą kursy jazdy na motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Też chciałbym sciągnąc skądś ten kawałek, bo załapałem się na końcówke.Fakt szkolenie to porażka, ja jak się uczyłem to nie było mowy o jeździe po mieście, wyjeździłem 6 godzin ósemek i finito bo miałem dość, instruktor nie protestował :) (a myślałem że coś się zmieniło przez tyle lat).I pomimo że jeżdze już z 10 lat, w różnych warunkach i sytuacjach, to od pewnego czasu nachodzą mnie refleksje że dalej nie umiem jeździć, i coś bym się chciał ciekawego nauczyć (ale do wa-wy mam za daleko :D ).PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi