Olsen Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy te pompy podciśnieniowe we współczesnych skuterach 2T to rzeczywiście jakieś ustrojstwo wyjątkowo podatne na awarie? Bo już drugi raz musiałem wymieniać w przeciągu ostatnich pięciu lat. :) A może ja mam po prostu pecha? :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 to nietylko w skuterach bo w wiekszosci moto 50cmm.np Rs,Tzr.gpr,Senda. no i w skuterach.u mnie prawie kazdy ma to ustrojstwo i nigdy nikomu niepadlo.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 z tym nie ma problemow jak sie o to umi zadbac ja czyscilem co 3 miesiace i bylo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 rozumiem że chodzi wam o kranik podciśnieniowy, u mnie po 4 latach zawiesił się i podaje cały czas benzyne, pewnie czeka wymiana bo tego shitu nieda się rozebrać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 a tam gadasz wes go przeczysc kompresorem moze cos pomorze juz tak mialem ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 z tym nie ma problemow jak sie o to umi zadbac ja czyscilem co 3 miesiace i bylo spokoCzyli pompa paliwowa podlega konserwacji? ;) Warto wiedzieć. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi