macpako Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Mam wielką prośbe żeby ktos z okolic Włocławka sprawdził mi sprzęt Yamaha dt czy opłaca mi się po niego jechać. To link żeby można było się skontaktować z facetem : http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M186938 . Będę bardzo wdzięczny za sprawdzenie mi tego sprzętu. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez macpako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Po właczeniu strony pojawiło sie > Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macpako Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Po właczeniu strony pojawiło sie > Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione.pozdr. sorry zle napisalem juz poprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 podam poprawny link http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M186938 poco tworzyłeś nowy temat, jest wszystko o DT 50,80,125 trzeba było tam napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A co masz za problemy i pytania może my Ci pomożemy?!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macpako Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 chodzi mi głownie o to żeby mi ktoś sprawdził stan tego cacka zebym nie jechał na próżno 100km w jedną strone i wrócił z pustymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Macpako 100 km w jedną to jest nic :)Ja po swoje moto jechałem w 400 km w jedną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) QóBa ma racje ja też jechałem te 400km w jedną strone. Ale jeżeli by ktoś z włocławka obejrzał motocykl było by miło Edytowane 22 Czerwca 2006 przez piasektt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi