^lunatyk^ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 hehe no to to juz mam za sobą :P a dokładniej mówiac pisalem wczesniej jak zakupiłem moja Yamahe. Wstawiłem do garazu u babci i wróciłem :icon_mrgreen: Wczoraj nie wytrzymałem i musiałem jechac do mojego kochania :rolleyes: Zakupiłem nowu akumulator i pod pretekstem pilnego przymierzenia pojechałem do babci :icon_mrgreen: Aku pasowało bez problemu zalalismy go z wujkiem swiatłka są wszystko jest no to wuju "pal maszyne " Kręce rozrusznikiem kręce i nic :wink: .... przez głowe 1000 myśli typu " po co Ci to było ":cool: dopiero potem uświadomiłem sobie o ssaniu :D wyciągnałem lekko zakręciłem i Yamaha wydała z siebie piękny odgłos :icon_mrgreen: A potem juz tylko jazda ..... jak na te lata to szacuneczek bo moto jest zrywne szybkie i mocne :rolleyes: Ogolnie mi się podoobaa bardzo ... Już tęsknie ... ;p :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pierwsza jazda jest najpiekniejsz :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Hehe, też pamietam swoją pierwszą jazde, miałem problemy ze startem :wink:Bałem się strasznie tego KXa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pierwsza jazda jest najpiekniejsz :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Spoko Alien już to wiemy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 od pierwszej jazdy jest tylko piękniejszapierwsza jazda na gumie. Jak wrazenia. Raczej ci sie podoba czy dalej masz stracha??? Zycze udanych wyjazdów z garazu i powrotów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 hehe nie boje się ... no chociaż momentami jak docisnąłem jej to naprawdę to ma charakterek :wink: ale to moje 1 moto ... i to jest najwazniejsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 spoko luzzzz dasz rade. Pare przejazdzek pare tygodni i juz w miare ogarniesz maszyne, ale nawazniejsze jest zachować trzeźwy umysł i zachowac zdrowie i życie więc nie przeceniaj swoich mozliwości przynajmniej przez 2 sezony - polecam. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie przeceniaj swoich mozliwości Sie wie :icon_mrgreen: :wink: Chce wyrosnąć na prawdziwego motocykliste a nie na buraka od świateł do świateł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 moja pierwsza jazda skonczyla sie na plocie :icon_mrgreen: i meisac prawie chodzic nie moglem, a potem luzik :wink: juz daje rade :icon_mrgreen: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Spoko Alien już to wiemy sorki ale 2 razy wyslalem odpowiedz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Mi tam pierwsza jazda średnio wychodziła, maszynka gasła przy ruszaniu, i jadąc 60 czułem jakbym pruł do odcięcia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pierwsza jazda, z minuty na minutę czułem się coraz pewniej, dodawałem wiecej gazu, i z minuty na minute motocykl wydawał z siebie taki rasowy ryk... Okazało sie że podczas przejażdżki powysuwały się kolanka z głowic i jechałem kompletnie bez wydechu przez miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Moja pierwsza przejażdżka była na Wiejskim Sprzęcie Kaskaderskim :wink: Jak zakupiłem sprzęcik to nie był na chodzie więc najpierw musiałem naprawić (bo nie chciała odpalić) a jak już odpaliła to wsiadam wciskam sprzęgło jedyna a tu co niema sprzęgła, ale i bez sprzęgła było pięknie przez chwilę. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dla mnie pierwsze wrażenie kiedy wsiadłem na moją pszczółkę ....''jezu jaki on ciężki '' ale wystarczyło odkręcić troszkę manetkę gazu i zrozumiałem już o co w tym wszystkim chodzi ...udanego sezonu dla Ciebie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi