buba6 Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Następne moto to pewnie bedzie albo shadow c2 clasic albo drifter, a tak w ogóle widział ktoś w polsce coś takiego(mówie o drifterze) ??!! Bo ja jeszcze nie !!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 łoj Sewerymn qrna przeca u juzka stała drifreta te błotniki jakieś qrna ch** przecież to nie indian a zaraz bym to pourywał na krawężnikach i to siedzenia jakieś małe Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 VN 800 czy VN 1500 Drifter? Zdaje sie ze ostatno stał takowy w Warszawie w Kawasaki na Ul.Bema albo w Yamaszce w Ozarowie k/Wawy.Nie pamietam bo byłem tu i tam a tyle tego pieknego towaru że aż głowa boli.Ja tez zastanawiałem sie nad przesiadka na VN 800 ale classic .Drifter ma jednoosobowa kanape a ja czesto podrózuje w dwójke . Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 nieprawda bo jest wersja dla dwuch osób!!! a ja chce 800. Szramer ja jej nie widziałem jest jescze ?! nie wiesz za ile poszła ??!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 ona stała za duża kaske ,ale to było z rok temu i stała bardzo kródko Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Driftera widziałem na Bemowie, na bazarze wiosennym 2002, poza tym w Londynie widziałem kilka, zarówno dużych, jak i "małych" (800ccm). Podobaja mi się, ale nigdy bym sie nie zdecydował, chyba że jako siedemnasty motocykl w garażu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 nieprawda bo jest wersja dla dwuch osób!!! a ja chce 800. Szramer ja jej nie widziałem jest jescze ?! nie wiesz za ile poszła ??!! BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMOW MOGE TAKOWE ZALATWIC ;WLASNIE DZISIAJ TAM BYLEM PO CZESCI ;ALE POLECAM 1500 MA ZRYW ;MALO PALI 8 ZAWOROWY JEST SIE CZYM CIESZYC DAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 15 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 nieprawda bo jest wersja dla dwuch osób!!! a ja chce 800. Szramer ja jej nie widziałem jest jescze ?! nie wiesz za ile poszła ??!! BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMOW MOGE TAKOWE ZALATWIC ;WLASNIE DZISIAJ TAM BYLEM PO CZESCI ;ALE POLECAM 1500 MA ZRYW ;MALO PALI 8 ZAWOROWY JEST SIE CZYM CIESZYC DAKOTA a w jakich granicach chodzą 800, 1500 jest jeszcze dla mnie za droga Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Jeździłem przez trzy sezony VN 800 Classsic. Silnik taki sam jak w Drifterze - dla mnie same plusy. Ta osiemsetka ma naprawdę niezłego kopa - Intuz 800 lub Voulusia 800 to przy tym grzeczne zabawki. Co do Driftera to wiem gdzie stoi (lub stał) ale 1500 i kosztował około 35000 PLN. Więc to trochę droga zabawka. Honda C2 - fajny motor tylko trochę słabawy silnik. Ja bym wybrał Kawasaki. Ja nie miałem z tym moto najmniejszych problemów. Jak szukasz Driftera to poszukaj tego z chromowanymi teleskopami itd. Pierwsze modele miały te elementy całe czarne a to nie wygląda tak efektownie. Powodzenia. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 tak wiem, zastanawiam sie czy drifter jest o wiele droższy od classica ?! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 No niestety VN 800 Drifter jest droższy od VN 800 Classic. Jest to kwestia około 2-3 tys. zł. Poza tym możesz mieć problem ze znalezieniem wersji z siedzeniem dwuosobowym. No chyba, że zamówisz sobie nowe siedzenie u dealera Kawasaki ale to może nieźle szarpnąć za kieszeń. Zastanów się czy nie łatwiej będzie znaleźć coś np. w Niemczech. Większy wybór i czasami nie najgorsze ceny. W Polsce najłatwiej kupić Honde C2 - tego jest od cholery lub VN 800 Classic - zawsze parę sztuk w ogłoszeniach jest. Co do Drifterów to jest mały problem. Ale podobno kto szuka ten znajdzie. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 ja waśnie chce z niemiec i to jakiegoś takiego np. z porysowanym bakiem bo mam jakieś 18 - 20 000 na takie cacko, z tego co widze to za tyle chodzą w stanie nieruszanym, więc jakieś ryski beda taniej Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=23029 mażenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Na mobile.de jest Drifter za 3900 Eur już z dodatkami. Może warto się zainteresować. Acha - jest dwuosobowy. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 właśnie go oglądam! ładny, ładny!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi