LYsY Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak sobie myślę, że może i ja się dołącze. Część pyszczków już znam, więc czemu nie. Nie ma może, jest na pewno ;) Ale ja też kończę o 17:30. Może uda mi sięciut wcześniej zwolnić, ale nie będzie to za wiele.. Jasno jest do 21:30 a to przecież jakieś 200km, więc - zgodnie z wyobrażeniami większości tego pięknego społeczeństwa - pojedziemy jakąś godzinę :banghead: :banghead: [a tak serio to pewnie koło 2,5 - 3, więc może można wyjechać _ciut_ później?] pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak sobie mysle ze moze uda mi sie w tym roku dojechac na miejsce imprezy a nie do szpitala w Kolnie ;) Wiec zglaszam swoja (i jeszcze jednej osobki) chec do wybrania sie na wyjazd w tak znakomitym gronie :banghead: :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 To pójdźmy na kompromis i niech to będzie godzina 17.00, nie każdy da radę się zebrać do godziny 16.00 i dojechać na miejsce zbiórki, i może spotkajmy się pod Boldorem. Jeśli byłby samochód to było by fajnie, dał bym z chęcią przynajmniej swój namiot :banghead: Grono się zwiększa jak do Zamościa :banghead: , z małego kameralnego wyjazdu znów zrobi się zlot ;) ale zajefajnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Spoko się to wszystko czyta i aż łza się w oku kreci ze nie moge sie z wami wybrac. Po pierwsze niewiem czy bym dojechał moim choperem po drugie zdumiewające 65km/h licznikowe pewnie przyspiszylo by jazde o jakies kilka godzin ;) Ale za roczek bedzie to realne bo kupuje jakiegos dobrego GS 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja rowniez zglaszam chec (jak juz napisala Alicja) mimo iz niestety noga nadal odmawia posluszenstwa (zlamana :) ) ale w koncu trzeba opic jej wyzdrowienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ...rebiata ja mam namiot fur drei perzonen... wiec moge kogos przezimowac.. - preferowane mlode,atrakcyjne i ...odwazne dziewczeta :D ...namiot (zlozony) jest co prawda kuaite big... ale jesli jada puszki to mysle ze nie bedzie probliema... ...a tak w ogole... widze ze niezla ekipa sie szykuje... fajnie... :rolleyes: ...mysle ze nauczymy okoliczne dzieci krzyczec 'DOO PIEEKLAAAA!' :) , spowodujemy ze kury prestana sie niesc... a krowy zsiadle mleko beda dawaly... :icon_evil: :buttrock: ...a co do godziny wyjazdu... rozwaza ktos opcje... aby ruszyc... w piatek rano? do zoba,w PSJa rowniez zglaszam chec (jak juz napisala Alicja) mimo iz niestety noga nadal odmawia posluszenstwa (zlamana :icon_evil: ) ale w koncu trzeba opic jej wyzdrowienie :icon_mrgreen:...wow Piotrek to TY? noga juz cala... i moto tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ..i Qrde po co ja to czytałem???? ..a tera to musze pojechać...tym bardziej że Niunia się dowiedziała i tera nie popuści.... :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ...a co do godziny wyjazdu... rozwaza ktos opcje... aby ruszyc... w piatek rano? Ja chętnie odbiorę sobie zaległy urlop i jeżeli nic się nie zawali mogę jechać w piątek rano :icon_mrgreen:widzę że ekipa się szykuje naprawdę niezła ciekawe czy woda ze Śniardw wyparuje ???? :D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) ..i Qrde po co ja to czytałem???? ..a tera to musze pojechać...tym bardziej że Niunia się dowiedziała i tera nie popuści.... :icon_evil: :icon_evil: ...te Bandit... a co Ty tak kokietujesz... ze niby nie chcesz... z nami jechac... na mazury? ... a dla Niuni brwawo :buttrock: ...i Niunia.. nie luzuj mu... :rolleyes: ...macie jechac i koniec... :D Ja chętnie odbiorę sobie zaległy urlop i jeżeli nic się nie zawali mogę jechać w piątek rano :icon_mrgreen:...no to lecimy w piatek rano... a moze nawet w czwartek popoludniu :) ...zgadamy sie jeszcze... ktos jeszcze reflektuje na taka opcje? pozdr, w Edytowane 26 Czerwca 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Siemka ja tez sie wybieram i przepraszam ze dopiero teraz sie zglaszam ale milem problemy z logowaniem sie na necie jak narazie jestem jak najbardziej za tym wyjazdem mam tylko nadzieje iz nic nie pokrzyzuje mi planow zeby pojechac w jakze swietnym gronie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Posłuchajcie gadałem z Wojtasikiem i ustawiliśmy się na 95% w czwartek po południu po robocie kogoś jeszcze kręci ten termin ????Zawsze to dzień do przodu i można pokręcić się po mazurach :wink: a nie tylko :icon_mrgreen: :wink: pobalować :biggrin: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja na bank nie pojade wczesniej niz po 16 w piatek, wiec mnie oczekujcie tylko na piciu i zabawach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witka W kwestii organizacyjnej - Gerard jaką trasę planujesz??Przez Ostrołękę??Bo ja bym polecał:Ostrów Maz - Łomża - Kolno - Pisz - KwikZnacznie lepiej się jedzie. Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Posłuchajcie gadałem z Wojtasikiem i ustawiliśmy się na 95% w czwartek po południu po robocie kogoś jeszcze kręci ten termin ????Zawsze to dzień do przodu i można pokręcić się po mazurach :P a nie tylko :wink: :wink: pobalować :biggrin: Barył,znajdzie się w tej czwartkowej ekipie miejsce dla naszej skromnej dwójeczki na rudej???? :P pozdr :icon_mrgreen: Niunia+Bandit (MLA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Barył,znajdzie się w tej czwartkowej ekipie miejsce dla naszej skromnej dwójeczki na rudej???? :wink: pozdr :icon_mrgreen: Niunia+Bandit (MLA)...ja nie Baryl... ale wojtasik... i wydaje mnie siem... ze mam cos do powiedzenia :wink: ...ofkorz... ze sie znajdzie!! ....jeszcze jacys chetni?.... aha... ostrzegam, iz mam pewna niespodzanke... dla czwartkowiczow :biggrin: pozdr, w Edytowane 30 Czerwca 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi