maya Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 AGV STEALTH z orygnalną niebieską szybką IRIDIUM, czyszcze cały czasz Clinem z alcoholem i nic sie nie dzieje, szybka ładnie sie myje, probowalem tego spraya do monitorow ale jest słabszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak64 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam! Mój sposób na czyszczenie szyby kasku to: zaraz po trasie, a najlepiej w trakcie podczas odpoczynku przykładam dobry papierowy ręcznik do szybki i spryskuje to woda bez jakichkolwiek srodków chemicznych, czekam jak robale nasiąkną i wycieram. Zero rysowania szyby, zero dzialania chemii (filtr UV) i wszystko czyste. Polecam, sprawdzone ( zwłaszcza na trasie Włocławek - Płock 62 tasa wyjatkowo "komarowa" wzdłuż zbiornika tamy na Wiśle. Pozdrawiam! Swistak64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Swistak .. Rabie tak samo tylko ze biore wlasnie recznik papierowy i spryskuje go plynem do szyb :notworthy: Idealnie pomaga .. Naprawde POLECAM !! Jak i do kasku oraz szybki czy nawet swiatel .. PozdrO Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez Mateusz149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) jak czyscicie szybki z antyfogiem ? ja po myciu mam smugi i w zaden sposob nie moge sie ich pozbyc :( szyba od srodka jest szorstka i smugi zostaja. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ciepła woda plus miękka szmatka i jest ok:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ciepła woda plus miękka szmatka i jest ok:-)Dokładnie, też to stosuję. A jeśli zostaje jakiś ślad to płyn do mycia szyb na szmatkę i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja zaryzykowałem ze spirytusem, i jak na razie 4x czyszczone pinlocki wyglądają, i spełniają swoją funkcję ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi