Pimpek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kol. MOCu dlaczego w prawie wszystkich swoich postach krytykujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Hmm ,może po prostu kolega MOC ma prawo nas krytykować ,bo: 1) jest starszy2)ma dość duży przebieg na forum3)już taki się urodził :D Nie ma co panowie ,alejednak należy trzymać jakiś poziom. Nie pozwólmy się zaliczać do grupy suszarkowych lamerów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) bueheh, a ten sie znowu dojebał .....Ty sie wiecej do ludzi dopierdalasz niż jakies rady dajesz! A te twoje minki przy postach juz sa denerwujace.. Nie bede wiecej odpisywał na twoje głupie posty, natomiast bede je ignorował:P i wszystko na temat.Pozdrowienia dla "prawie jak mechanika"....... Kobuz jezeli cos wiesz to pisz natomiast wszelkie posty brane z ksiezyca badz tez z sadzawki beda napietnowane, nie po to jest forum zeby ludzi wprowadzac w blad swoimi wymyslami, lecz po to zeby sie mogli czegos dowiedziec, wiec swoje "dobre rady" zachowaj poprostu dla siebie, jezeli w temacie nie masz nic madrego i ciekawego do powiedzenia... :D P.S.Apropos minek to sa super :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Może i jest starszy i ma wiekszy przebieg, ale co po jego przebeigu skoro wiekszosc przebiegu jego postów to krytykowanie a nie rady:DA to że ktos jest starszy to wcale nie znaczy że madrzejszy. Nie chce sie chwalic czy cos.. ale uważam sie za dobrego mechanika, przynajmniej jesli chodzi o 2T i sprawy elektroniczne, a jesli cos żle napisze to znaczy że sie myle.. (człowiek ma prawo sie myslic.). tak wiec ktos powinien mnie poprawic, no ale nie zaraz piepszyc że mam teorie z ksieżyce czy cos w tym stylu.. Jesli ktos od razu beszta to znaczy że jest chamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Może i jest starszy i ma wiekszy przebieg, ale co po jego przebeigu skoro wiekszosc przebiegu jego postów to krytykowanie a nie rady:DA to że ktos jest starszy to wcale nie znaczy że madrzejszy. Nie chce sie chwalic czy cos.. ale uważam sie za dobrego mechanika, przynajmniej jesli chodzi o 2T i sprawy elektroniczne, a jesli cos żle napisze to znaczy że sie myle.. (człowiek ma prawo sie myslic.). tak wiec ktos powinien mnie poprawic, no ale nie zaraz piepszyc że mam teorie z ksieżyce czy cos w tym stylu.. Jesli ktos od razu beszta to znaczy że jest chamem. Ja wcale nie mowie ze jestes zly :buttrock: tylko czasami jak napiszesz posta odnosnie swoich teori to moze czlowieka zatkac... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hmm ,może po prostu kolega MOC ma prawo nas krytykować ,bo: 1) jest starszy2)ma dość duży przebieg na forum3)już taki się urodził :buttrock: Nie ma co panowie ,alejednak należy trzymać jakiś poziom. Nie pozwólmy się zaliczać do grupy suszarkowych lamerów :biggrin:Hmmmmm ....troche trudne te pytania,.......a innego zestawu nie masz, co mozna wygrac..? :D No dobra stawiam na .......................................3)juz taki sie urodził iii jak..........wygrałem ????????:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 tak :buttrock: wycieczke riksza dookola bagna... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Bierz ten tłok wegierski i nie marudz :icon_mrgreen: ja u siebie w mz tez mam wegierski i zrobilem juz jakies 400 km i nic nie puchnie nawet przy sporym przekraczaniu predkosci obrotowej silnika przy docieraniu :icon_mrgreen: zamiast 4500 nawet do 6500 -7000 i jest gicik :) a tlok dalej jak nowy i pierscionki dalej zero luzu na zamkach ;) :icon_mrgreen: to sie nazywa sprzet ;) :icon_mrgreen: Dopisane :Aha bym zapomnial, jesli ten tlok sie swieci jak psu jaja to jak najszybciej o nim zapomnij, a jesli jest matowy to bierz :) Edytowane 4 Lipca 2006 przez RuDeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 AA, tu sie z toba zgodze RuDek;) Jak tylko widze że tłok sie swieci jak psu jaja, jak te gówna produkowane prywaciarsko do WSK 125 i do rometa i sprzedawane na allegro to w życiu takiego tłoka nie kupuje! to sa badziewia jak cholera.. Jeszcze nigdy nie założyłem nieoryginlanego tłoka.. A z Pannonia mam problem bo oryginału nie idzie dostac.. nie chodzi nawet o cene, bo nawet jak by kosztował z 200zl to da sie zebrac i wydac.. no ale nie idzie dostac cholernego oryginału. A temat ten założyłem z tego powodu że ten tłok który mam zamiar kupic jest "podobno" Wegierski a nie napewno... Jak bym miał pewnosc że jest z Wegier to bym zakładał i smigał:icon_mrgreen: A nie bawil sie w gotowanie itp.. Wiadomo że na Wegrzech też moga robic prywaciarskie gówna, ale jakos im bym bardziej zaufał niż tym naszym prywaciarzom.. co to niby ich produkty spełniaja normy unijne.bueheheheh;)Cuż innego mi pozostaje..kupic ten "niby" Wegierski i sprawdzic jak sie spisze;)Pozdrowionka dla CIebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi