HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Za tą cene to napewno ale cos tu nie pasuje to nie mozliwe ze za te pieniadze ten rocznik cos jest nie tak !!! :( ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ma ktoś może schemat silnika do Aprilki RS 50?:wink:( najlepiej 3biegowej..ale do kazdej przyjme bo jest mi bardzo potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam!! wie ktoś gdzie można przeczytać czy aprilka ma silnik Minareli?tzn gdzie na silniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Czary :) dziwny i to bardzo Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Witam!! czy miał ktoś taki problem z Aprilką lub czy moze wie co to może być...Jak ją odpalam włączam zapłon wszystko jest OKEJ, ale jeśli jużjest odpalona i wyłącze zapłon to silnik dalej chodzi :icon_mrgreen: i trzeba go gasić na biegu:| co to może być,.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 OMG ! co to za chinska kosiarka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cite Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) A ja natomiast mam inny problem:Przymierzam się do zakupu czegoś sensownego a z racji braku prawka A,A1 muszę wybierać w 50tkach... mam możliwość kupna od kuzyna z Niemiec prawie nowej takiej aprilki po tuningu (80) i zastanawiam się... nigdy nie miałem styczności z tym motorkiem więc stąd moje pytanko: do jakiego wzrostu można na to się wpakować (sam mam 188 co może być istotną przeszkodą). EDIT: wypatrzyłem też fajną Yamahe TZR 50... który lepszy? Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Cite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Radze jednak zainwestować w prawko bo na takich 50tkach będziesz wyglądał raczej głupio ze wzrostem 188 nie mowiąc juz o osiągach :icon_mrgreen: A jezeli juz to polecam bardziej TZR 50 wizualnie większa od aprilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cite Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Właśnie o to chodzi że nie mam zamiaru robić prawka narazie :icon_mrgreen: (brak czasu na to)... a taka zabaweczka by była fajna. :icon_mrgreen: Osiągi nie muszą powalać, byleby się tym dało po mieście spokojnie zasuwać. :buttrock: Swoją drogą z tego co czytałem to tzr'ka ma gabaryty maszyn powyżej 250cc... :buttrock: więc chyba aż tak źle by nie było. Cóż jeszcze wszystko przede mną ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam!! wie ktoś gdzie można przeczytać czy aprilka ma silnik Minareli?tzn gdzie na silniku... przy mechaniżmie zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) lepiej popatrz na magneto:PP zawsze mnie cieszy ten napis:phttp://bikepics.com/pictures/775731/tez taki macie????:clap: Witam!! wie ktoś gdzie można przeczytać czy aprilka ma silnik Minareli?tzn gdzie na silniku... Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam!! czy miał ktoś taki problem z Aprilką lub czy moze wie co to może być...Jak ją odpalam włączam zapłon wszystko jest OKEJ, ale jeśli jużjest odpalona i wyłącze zapłon to silnik dalej chodzi :D i trzeba go gasić na biegu:| co to może być,.....? Czy przy wyłączonym zapłonie można uruchomic silnik? Jeśli tak, to sprawdż układ gaszenia silnika, w Apce jest to chyba minus na mase, poszukaj schematu i weź miernik do ręki :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał_888 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam!! czy miał ktoś taki problem z Aprilką lub czy moze wie co to może być...Jak ją odpalam włączam zapłon wszystko jest OKEJ, ale jeśli jużjest odpalona i wyłącze zapłon to silnik dalej chodzi i trzeba go gasić na biegu:| co to może być,.... ja mam też coś takiego u mnie to jest coś z kabelkiem do stacyjki, bo jak wyłącze zapłon, a ona nadal chdzi, to wystarczy poruszać tym kabelkiem... mam zamiar to zrobić, ale zbytnio mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi