Przemek PbS Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 CO może byc przyczyna luzów w tylnym kole w skuterze , czy to wina łożysk czy czegoś innego ????czy ktoś wie ile kosztują łożyska do gilery stalker Przemek Gilera stalker :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 Bujas jak bedzie karol(ten od trajki) to podjedziesz do niego i Ci powie. Widze ze jestes niecierpliwy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 CO może byc przyczyna luzów w tylnym kole w skuterze , czy to wina łożysk czy czegoś innego ????czy ktoś wie ile kosztują łożyska do gilery stalkerPrzemek Gilera stalker :D O ile wiem, nie ma czegoś takiego, jak "normalność luzów w tylnym kole". Po prostu łożyska i simmeringi poszły się ... itdKonieczna wymiana. Nie znam Gilery, ale wydaje mi się, że znajdzieś w sklepie z łożyskami i simmeringami komplet na tył za jakieś 80 zł, w serwisie zapłacisz lekko licząc po 60 zł za łożysko i z 50 za simmering, a wszystkiego potrzebne jest po dwa. Ostatnio zmieniałem komplet z KTMie i w salonie kosztował 220 zł, a zakupiony w sklepie z łożyskami 60 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 jak masz luz w tylnym kole to masz problem, bo czeka cie wymiana łożysk, możesz je kupić w zwykłym sklepie z łożyskami, bo serwisy właśnie tam kupują, a nie ściemniają że zamawiają i wyjdzie cie to 9 zł za sztuke a nie 50 Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Ostatnio zmieniałem komplet z KTMie i w salonie kosztował 220 zł, a zakupiony w sklepie z łożyskami 60 zł. Pozdrawiam strasznie dużo dałeś za nie!!!! ja jak kupowałem do osy to płaciłem koło 9 zł Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi