?ukaszD Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 witamchce kupic tani motocykl, tak do 4500zł. Z tego co patrzyłem za początku lat 90 można już co nieco kupić. Np aprilia af1, honda nsr, cagiva. Najtańsza i chyba nawet najładniejsza jest aprilia. Co w ogóle myślicie o włoskich motocyklach? O ich samochodach mam kiepskie zdanie. I w ogóle jak motocykl wytrzymuje z biegiem lat? Chodzi mi o to czy stan techniczny, zużycie itp jest odpowiednie jak w samochodzie czy np motocykl to lepiej albo gorzej znosi. Np samochodu z 1988 roku raczej bym nie kupił a motocykl? Tylko nie piszcie że zależy od użytkowania bo to banał i wiem o tym. A drgi wątek jaki chciałbym poruszyć to pytanie jak zarejestrować motocykl 125 ccm na motorower? Niektórzy chyba tak robią? Nie mam prawka a nie bardzo mam czas, kase i ochote robić. Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Z tym prawkiem to oczywiście mam na myśli prawko na motocykl bo kat B posiadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 WitamPolecam Honde NSR 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Moim zdaniem z takich rzeczy to najfajniejsza jest cagiva planet. Jednak kilka "ale": 1. trudno dostępne2. jeśli kupisz motocykl za tak małą kasę to chyba możesz się spodziewać częstych napraw (w końcu to włoski motocykl - ja bym się bała kupić tak starego włocha - ale się nie znam).3. Zależy czy chcesz nakeda czy plastika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Mialem Honde NSR 125 z roku (1990r)Jedziłem nim dwa pelne sezony zrobiem na nim 10000tys.I tylko do silnika włorzyłem nowe sprzęgłoWiadomo ze wymienialem klocki olej itp. (normalne eksplatacja )Ogulnie Honda NSR to niezawodny motocykl Polecam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ze 125 kupuj tylko japonca, a najbardziej polecam NSR! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 www.125.pl tam znajdziesz duzoo informacji na temat 125tek co do 125 to tez polecam nsr bo sa najtansze czesci do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Szkoda tylko ze te 2 suwy pala ile chca :/Ale jak to mówia cos za cos ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 hmmm polecam nsr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 to nie lepiej kupić GS 500 , bo ze 125 kupiłbym sobie WSK 125 , zrobił wszystko co by było mozliwe , pokulał sie troche , zrobił prawko i kupił jakieś wieksze 4T. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Tez polecam GS:)Sam mam Suzuki GS 500 i bardzo chwale :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 I w ogóle jak motocykl wytrzymuje z biegiem lat? Chodzi mi o to czy stan techniczny, zużycie itp jest odpowiednie jak w samochodzie czy np motocykl to lepiej albo gorzej znosi. Np samochodu z 1988 roku raczej bym nie kupił a motocykl?Motocykle starzeją się nieco wolniej niż samochody, ponieważ zazwyczaj nie są eksploatowane przez 12 m-cy w roku. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi