castro Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 :icon_mrgreen: CO Z TYM FILMEM O KAWASAKI :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 jak widac pewnie sie produkuje :P ps tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 uploaduje sie na youtuba 55% juz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 juz ? dodales ? nie mam TVN Turbo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Września 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 W ostatnim odcinku jest mój wspólnik - Gumiś od opon, chętnie pooglądam jego wyczyny samochodowe :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 czekam na filmik z tą kawą i idę spać :P PS też nie mam tvn turbo :/ Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 mam nagrany tylko kawalek z moto http://www.youtube.com/watch?v=78FD-rFrNDo prosze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) W ostatnim odcinku jest mój wspólnik - Gumiś od opon, chętnie pooglądam jego wyczyny samochodowe :)pzdr To wkońcu chodzi o samochód czy Kawasaki.. czekamy :P ps. ok juz wiem Edytowane 9 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ale pełna kultura;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no kierowca bardzo miły :P ale mogli mu dać mniej :/ a wszystko przez tą tv ... Idę spać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Heh ale kilka prób złagodzenia wysokości mandatu było. Od samego początku: 1. "Nie no z reguły się zatrzymuję..."2. "Brat też w policji pracuje.."3. "Te 400 złotych trochę dużo" :) Ale niestety, kamera+video rejestrator i nie ma przebacz bracie. Swoja drogą wporządku policmeni, w porównaniu do tych, których ostatnio miałem "zaszczyt" spotkać :P Edytowane 10 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ale niestety, kamera i nie ma przebacz bracie. Swoja drogą wporządku policmeni, w porównaniu do tych, których ostatnio miałem "zaszczyt" spotkać :P to wszystko na tzw. " pokaz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ten drugi policajmajster jaki miły i dowciapny : " z grzecznosci się pan zatrzymał, co ?" :P I ogolnie tak zagadywali.Gdyby nie TV to pewnie by troche odpuscili.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Kulturalna predkość jak na dziewiątkę. Mogliby nieco odpuścić, ale kamera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ... wszystko przez to że u nas "motocykl za często bierze się niewiadomo skąd" ... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi