grasser Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Hey. Wybiera sie ktos z forumowiczow na zlot "Hubal" organizowany przez Brtothers of South w Jasle ?? puki co wiem tylko ze jest, bede znal wiecej szczegolow podam je na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wybieran się, ale tylko na parade w sobote (o ile będzie parada).Niestety w niedziele mam egzamin i musze zakuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Będę w piątek wieczorem. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) tu jest plan imprezy dla zainteresowanych plan imprezy wygloda mniejwiecej tak... dzis od 17 do 24 koncerty Sobota 9:00 pobudka10:15 wyjazd na parade11:45 postoj na rynku w jasle12:30 powrot z rynku na zlotowisko15:00 zawody sprawnosciowe17:00 koncerty rockowe20:00 rozdanie nagrod20:30 dalszy ciag koncertow (do 24:00)00:30 MIS MOKREGO PODKOSZULKA1:30 cisza nocna Niedziela raczej bez atrakcji o 12:00 zwijaja imprezegdzies wtrakcie calego zamiesania ma byc pokaz samochodow terenowych i "Wiele innych atrakcji" :] orientuje sie ktos co oznacza ze "wstep dla mieszkancow do godziny 22" po czym maja oni opuscic teren zlotowiska ? mieszkam w jasle wiec zbedny mi bilecik za 30 zl z miejscem namiotowym i parkingiem a mimo to jednak bym zostal na cala impreze :] PS. Jakis forumowy znak rozpoznawczy ? :] Edytowane 16 Czerwca 2006 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/IV-Ogolny-Zl...ale-t49177.html meine temat. Otóż jest tak, wstęp dla ludu ,jakbys chciał wejść a nie masz motocykla to płacisz 5 zeta. przynajmniej dzisiaj, nie wiem czy to na 3 dni czy jak. ja już byłem tam koło 15 dziś, ale mało ludu było jeszcze. do 22 można być tam, tak jak i w tamtym roku było, bo puźniej był miss mokrego podkoszulka tylko dla motocyklistów, hehe. w tym roku zapewne tak samo. hehe, forumowy znak, to nie wiem jaki, hehe żółte naklejki na plecach :banghead: bo mam ich jeszcze troche, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 hm :] cos sie wykombinuje :] jak mi kaza wyjsc to ide na waly z lornetka :banghead: i sorry za dublowanie tematu ... tamten jakos mi umknal :/ co do pytania z kad nazwa HUBAL to z tego co mi wiadomo Henryk Dobrzański "Hubal" wlasnie z jasla pochodzi :] moj znak rozpoznawczy to zdezelowany sowiet marki ural :] huh ... zadnego z forumowiczow nierozpoznalem :] po pierwszym dniu wrazenia niezle. piwo 3.50 zl :banghead: organizacja niezla. coprawda malo ludzi wczoraj bylo ale dzis prawdopodobnie sie to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ehhhh strasznie mało motocyklistów było dzisiaj :/ , pogoda nie dopisała , przyjechaliśmy a tu burza i deszcz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja też właśnie wróciłem. Znów pogoda wszystko zepsóła... Nie było konkurencji, bo padał deszcz. Motocykli też nie było za wiele. Rok temu było więcej. Za to parada mi się podobała :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgodnie z obietnicą byłem tylko na paradzie i było super.Pod koniec parady nagrałem nawet filmik , na którym to naliczyłem ok 100 motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ale na paradzie przynajmniej nie padało. puźniej to nie pamietam o której to zaczęło padać. ale fakt pogoda popsuła i to nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 e to ja cos pochrzanilem czy parada byla godzine wczesniej niz na rozpisce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 tak, parada była godzine wcześniej. i nie wyjechali z mosiru na parade, tylko przyjechali na rynek, tam poczekali do 11 cos nie pamietam ktora dokladnie byla i wtedy pojechali na parade. tez sie zdziwilem jak mi brat dzwoni ze nagle ekipa cała na rynek sie zjezdza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no ja wszedlem na rynek minute po tym jak sie zwineli :/ z tego co mowil jeden z organizatorow to moze byc ostatni zlot w jasle jesli im sie niezwroca koszty organizacji tego wszystkiego... co jest zreszta calkiem prawdopodobne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 było by szkoda. bo za 2 lata bede mial dopiero moto na asfalcik, jak dobrze pujdzie. a pasuje zeby w jasle jakis zlocik był. taki swojski klimacik , hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 było by szkoda. bo za 2 lata bede mial dopiero moto na asfalcik, jak dobrze pujdzie. a pasuje zeby w jasle jakis zlocik był. taki swojski klimacik , hehea nie lepiej śmignąć gdzieś na jakiś zlocik oddalony 200km ? namiot, piwo i te sprwy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi