Tomek-KTM Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witam potrzebuje zapłon do takiego motocykla. To przy silniku (motoplat to sie chyba nazywa) oraz cewke. Moze wiece czy pasuje to z innego motocykla ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Cewki ponoć pasują od ktm`a husqvarn sachs`ow puch`ow hercules`owA Co ci trzeba z ,,dołu" ?? Wirnik ?? Stojan czy wszystko ?? Ja mam Jedną zapasową cewkę bo ostatnio kupiłem razem ze stojanem.Ale trudno juz o te częsci.Ps.Składasz CZ ?? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Potrzebuje cały zapłon czyli wszystko z dołu + cewke. Kolega kupił CZ w czesciach i przy skladaniu sie okazało ze brakuje własnie tych czesci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Szukaj na Allegro czasami sie trafiają.Na słowaci w Považskiej Bystricy (Považská Bystrica) jest serwis CZ ponoć mają tam wszystko.Jak znajde to dam numer. Jak na razie jest stojan : http://www.allegro.pl/item110425071_motopl..._125_cross.html Edytowane 15 Czerwca 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wielkie dzieki !Jak bys wiedział cos o reszcie czesci daj znac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam,mam ten sam problem - poszukuje samej cewki do CZ516. Czy udalo sie ustalic od jakiego innego motocykla pasuje lub gdzie ja mozna kupic. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Caly motplat cezetowski kosztuje 800zl. Palowski, tez czeski 580. A sztilowski jakies 100zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja mam jedna zapsową sprawną cewke :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubuS Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam. Potrzebuje caly zaplon do cz.. Nie ogarniacie czy ktos moze ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakunia Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam koledzy potrzebuje cewke motoplat jak ktos ma i moze sprzedac to prosze o kontakt gg 3274404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi