enduromaster Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 zamiast sie klocic to idzcie chlopaki pocwiczyc jazde, a nie ktory motor lepszydobry jezdziec i na dt by wam pokazal jak sie jezdzi był u mnie takowy na seryjnej sendzie ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Elo- święte słowa ;) .To że MTX jest mocniejszy od DT to smiech na sali, ale nie ma co sie wyzywac z osoba ktora to pisze poniewaz 90% DT'tek w tym kraju jest zablokowanych. Ja bym brał TS'ke. nie ma wiekszego problemu z dostępnościa, czesto zdarzaja sie okazje i tym motocyklem sie jezdzi naprawde miło. Jakis gorszy od KDX'a wcale nie jest.Dt IMO dyskwalifikuje nawet nie waga tylko przednie zawieszenie. Wg.mnie jest po prostu tragiczne... Każdy korzeń i wiekszy wyboj trzeba brać na tylne koło,.Ostatnio sie dowiedzialem ze z WRE tak kolorowo nie jest bo np. nie ma zamienników korb. JEst tylko orginał za 700zł :| PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavloS Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ostatnio sie dowiedzialem ze z WRE tak kolorowo nie jest bo np. nie ma zamienników korb. JEst tylko orginał za 700zł :|PZDR ale wtedy co ci o tym pisałem że lipa z ta korbą jest, zapomniałem dodać że pisałem kiedyś do adama87, i on napisał mi że da rady załatwić korbe zamiennikową tyle że do WR 125, ale powinna spasować bo chyba w tej kwestii akurat silniki wre i wr sa jednakowe. Niech ktoś oprawi jak żle pisze... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam A co sądzicie o takim sprzęcie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M228015Ile to będzie miało koni po całkowitym odblokowaniu? Byłby to mój pierwszy motor. Szukałem jakiejś husqvarny WRE lub WR ale nie bardzo moge coś znaleźć. A ten mi by pasował ponieważ cena nie za duża, młody rocznik no i najważniejsze jest to że to w moim mieście jest ten motor. Dobre to będzie? Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 na pierwszy motor jak najbardziej w porzadku. Nauczysz sie na tym jezdzic do porzadku i przesiadziesz na cos mocniejszego :banghead: A takie slabe to tez znowu nie jest... Niby 22km tylko ale tez slyszalem,ze wiecej ma... Jakby nie patrzec calkiem przyjemny motorek :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No zobacze jeszcze. Troche czasu jeszcze jest. Może chłopak mojej siostry przyprowadzi mi jakąś WR z Francji. P.S. znacie jakąś strone z ogłoszeniami WR'ek francuskich? Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zobacz tego kmx jak jest w Twoim mieście przejedz sie i zdecyduj sam :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Mam takiego z 2001 roku.Jest po odblokowaniu i usunięciu zbędnych elementów.Nawet daje to redę. Wsumie jeżdżę nim po leśnych drogach i na torze motocrossowym w Głogowie.Drogi publiczne omijam, bo kupiłem go z zaginionym „brifem” za śmieszne pieniądze. Wcześniej miałem mtx 125 z 90 roku i kawa lepiej idzie.Szwagier posiada kx 250 to dopiero daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi