Spnk Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam :biggrin:Ostatnio na Powerstation gościu ze szwedzkiego HOG-u miał w Harleyu kierownię w kształcie błyskawicy. I tu jest mój problem - chciałbym sprawić sobie takie cudo, tylko nie wiem gdzie szukać i pod jaką nazwą:clap: Macie może jakieś linki albo zdjęcia takich kierownic? Jesli tak, to proszę pomóżcie;)A tak poza tym może ktoś ma zdjęcia jakichś fajnych kierownic do customowych bike'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 jesli chodzi o ceny i wzory to zajzyj na ebay.com w sklepach bedzie wszedzie drogo cena okolo 200 € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 spnk. ja także szukałem kierownicy dla siebie. po prostu trzeba szukać serwisu, który gnie rurki tak jak chcesz. ktoś podawał jakiś namiar, ale nie pamiętam, musisz poszukać na forumpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Przychylam sie do poprzedniego posta ze najlepiej znalesc speca ktory takowa kiere lub lepsza wykona bedzie to o wiele taniej niz 800 zeta. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Przychylam sie do poprzedniego posta ze najlepiej znalesc speca ktory takowa kiere lub lepsza wykona bedzie to o wiele taniej niz 800 zeta. :biggrin: KIEROWNICA MACIEE TU TEL DO GOSCIA GNIE CO CHCECIE ILZA 608065872 p.SZEMPIOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wielkie dzięki:) Tylko że ta kierownica była raczej spawana niż gięta...Coś takiego: http://vtwinplus.com/Jan2005/PHOTOS/Huze_ZBars.jpgWiecie może gdzie w Polsce można takie cudo dostać i za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitz_zimmer Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Trudno będzie ci kupić coś gotowego - lepiej żeby ktoś to zrobił na zamówienie, znam firmę w której wycinają różne rzeczy na maszynie CNC Water Jet, zajmują się głównie szkłem, ale moga wyciąć wszystko w dowolnym materiale - www.rezal.pl Możesz mieć nawet taką kierownicę jak dixie chopper z OCC Edytowane 22 Czerwca 2006 przez haitz_zimmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) A samemu nie jesteście w stanie zrobić takiej kierownicy. Idziecie do sklepu metalurgicznego i kupujecie rury o jakiej chcecie średnicy, potem wg. własnego projektu szlifierką kątową to tniecie i jedziecie do zakładu w którym mają spawarkę do spawania np. ram motocyklowych (migomat?) i po sprawie, a jeżeli chcecie coś mniej oryginalnego to na motoakcesoria.pl jest dział z kierownicami także zlookajcie Edytowane 23 Czerwca 2006 przez melon19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 spnk. szukałeś kery błyskawicy. przypadkowo trafiłem na takąhttp://store.cyrilhuze.com/CyrilHuze/Acces...ProductID=10321możesz zamówićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A samemu nie jesteście w stanie zrobić takiej kierownicy. Idziecie do sklepu metalurgicznego i kupujecie rury o jakiej chcecie średnicy, potem wg. własnego projektu szlifierką kątową to tniecie i jedziecie do zakładu w którym mają spawarkę do spawania np. ram motocyklowych (migomat?) i po sprawie, a jeżeli chcecie coś mniej oryginalnego to na motoakcesoria.pl jest dział z kierownicami także zlookajcie :) :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi