Zbig Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam w moim kasku odkleil sie wywietrznik i oczywiscie go zgubilem. Jest to do kupienia, gdzie szukac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 http://www.rapid-motocykle.pl/ Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dzieki, zlozylem zapytanie. Ale szczerze mowiac mam obawy, raz ze kasku tego juz nie ma w ofercie (ma 8lat) a 2 to czy wystepuje to jako czesc zamienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 spróbuj na www.motoakcesoria.pl :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Kiedyś szukałem mocowań do szyby do dwuletniego caberga. Nadzwoniłem sie na googlowałem i dupa.... Znalazłem w jednym sklepie gdzieś na drugim końcu Polski. Koszt za 2sztuki 80zł (jednego mocowania nie kupisz) +przesyłka. WEięc sobie odpuściłem.... Kupiłem AGVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Chyba narazie zaslepie te otwory wentylacyjne. (silikon i jakas naklejka pod kolor).A z rapidu nawet nie raczyli mi odpisac, ach.Szkoda gadac, podejscie do klienta... Ciagle w umyslach wielu ludzi tkwi sredniowiecze i komuna. Potrzeba pokoloenia aby to zmienic. Taka mala dygresja.Narazie latac idzie ale trzeba bedzie sie rozgladac za nowym garnkiem, tzn dobrym uzywanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi