mareczek804 Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam! ja już sobie poradziłem, i podziękowałem Gosi za pomoc, i chyba nie wiesz jak sobie poradziłem, więc nie wiem o co Ci chodzi.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witam!Odgrzewam troche temat...Czy ktoś zna jakieś sensowne (pewne, rzetelne i rozsądne cenowo) źródło zakupu części do ruskiej skrzyni od dniepra?Potrzebuję półksiężyc startera do skrzyni ze wstecznym, zęby zostały fabrycznie nieutwardzone i je wyjadło :icon_twisted: :icon_exclaim: Może podeślij zdięcie.Bo czesto szczątkowy pierwszy ząb jest uznawany za błąd obróbki lub uszkodzenie,a tak ma być. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Może podeślij zdięcie.Bo czesto szczątkowy pierwszy ząb jest uznawany za błąd obróbki lub uszkodzenie,a tak ma być. :icon_twisted:[/quoteDzięki za zainteresowanie, poradziłem sobie zamawiając części u Pana Skwarko z Szyndzielni k/Sokółki A propos półksiężyca: To z całym szacunkiem, ale wyjedzone - wygniecione - utarte 3 kolejne zęby należy uznać za zużyte :icon_exclaim:A w nowym faktycznie jest pierwszy ząb podcięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam! ja już sobie poradziłem, i podziękowałem Gosi za pomoc, i chyba nie wiesz jak sobie poradziłem, więc nie wiem o co Ci chodzi.. PozdrawiamMAreczek804 napisz co było padnięte w Twojej skrzynce. Mam identyczny objaw po zapięciu czwórki i przed zabraniem się za robotę wolałbym wiedzieć czego się spodziewać i od czego zacząćDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi