qba Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 przejedz sie i wszytsko jasne ;) nalepiej pojedz z kims kto sie zna bo ja Ty bedziesz napalony na rcm to mozesz wielu rzeczy nie zobaczyc ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Tak jak mowi Qpa nie napalaj sie, bo to jest najgorsze. Podejdz do tego ze spokojem i w przekonaniu: jak nie ten to nastepny w lepszym stanie.Spardz dokumenty i czy motocykl jest prostey. do tego luzy na zawiasach i prace silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Dodzwoniłem się do gościa i mam takie info:-stan oky, przygotowany do sezonu, spytałem sie o remont silnika to odpowiedział ze rozrząd był zmieniany <lol>-zawołał sobie 3800(na aukcji jest 3000) <lol2> Ogólnie to <sciana>. Szukam dalej...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 rozrzad w tej crm?? :banghead: jak tak to na pewno byl zmieniony :banghead:, i napewno jest OK :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 spytałem sie o remont silnika to odpowiedział ze rozrząd był zmieniany Rozrząd w 2T ale śmiech !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi