mario1810 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam jak bedziesz we wrocku daj znac ...Czegos ci popszukamy i zalatwimy jakis nocleg niedalego centrum ... odezwij sie na pw to sie ugadamy wczesniej.. Jest jedne camping niedalego centrum ... ul. Na grobli . Stamtad masz jakies 2 km do panoramy . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 W sumie w Polsce wygodniej jest korzystać z pensjonatów, niż z campingów. Można spokojnie coś wynająć w cenie 30-50zł/osobą ze śniadaniem a często mają zamykane garaże, w których można schowac motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spart70 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dziekuje Wam bardzo. Wlasnie o takie cos mi chodzilo. Mam jeszcze jedno pytanie, czy przed Panorama Raclawicka, zeby ja zobaczycz, mozna spokojnie zostawic gdzies blisko motocykle? Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Z tego co kojarze w okolicach panoramy sa jakies parkingi strzezone..... cos sie napewno znajdzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 A jak chcecie zjeść coś fojnego, to polecam:http://http://www.chlopskiejadlo.com.pl/jadąc Zakopianką po prawej stronie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spart70 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) A jak chcecie zjeść coś fojnego, to polecam:http://http://www.chlopskiejadlo.com.pl/jadąc Zakopianką po prawej stronie. :biggrin: OOO super po pizzy i spagetti chetnie sprobuje polskiego jadla i to w jakim klimacie , fantastycznie dzieki. Panowie na to specjalnie tam pojade http://www.chlopskiejadlo.com.pl/site/menu...zony_golen.html :clap: :cool: :wink: ;) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Spart70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Lysy - masz tam udziały, że tak polecasz? :cool:Moim zdaniem o niebo lepsza knajpa to Ogniem i Mieczem. Jeden lokal jest w Podgórzu i on jest dość drogi, a drugi w Głogoczowie przy Zakopiance, czyli zaraz obok Chłopskiego Jadła. Ceny podobne do ChJ, a jakość potraw i sprawność obsługi o 2 klasy wyżej :biggrin: Zarówno w ChJ jak i w OiM byłem już kilkanaście razy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 hey!Podepne się do tematu, pytanie odnośnie opisywanej trasy: Czy w końcu nasi wspaniali drogowcy ukończyli odcinek A4 od granicy zachodniej do Wrocławia?? W zeszłym roku jak tam wjechałem rozpędzony po kilkugodzinnej jeździe niemieckimi autobahnami to myślałem że się wyłożę :clap: :biggrin: od razu musiałem zredukować prędkość o dobre 60 km/h Sorry za nieco offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 W-Max - z tego co wiem, to jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Lysy - masz tam udziały, że tak polecasz? :)Moim zdaniem o niebo lepsza knajpa to Ogniem i Mieczem. Jeden lokal jest w Podgórzu i on jest dość drogi, a drugi w Głogoczowie przy Zakopiance, czyli zaraz obok Chłopskiego Jadła. Ceny podobne do ChJ, a jakość potraw i sprawność obsługi o 2 klasy wyżej :biggrin: Zarówno w ChJ jak i w OiM byłem już kilkanaście razy :flesje: Udziałów niestety nie mam :biggrin: ChJ odkryłem przypadkiem jadąd w zeszłym roku w góry.A mieszkam na Dolnym Śląsku. Przy następnej wizycie wybiore Ogniem i Mieczem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udziałów niestety nie mam :wink: Ja też nie mam i żałuję, bo firmę właśnie sprzedano sieci Sphinx za podobno 27mln pln :biggrin:Nieźle jak na 2 knajpy i dobre logo :biggrin: Ogniem i Mieczem to jeszcze młoda knajpa i ekipa się solidnie stara. Zobaczymy jak długo. pozdróweczki i szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 hey!Podepne się do tematu, pytanie odnośnie opisywanej trasy: Czy w końcu nasi wspaniali drogowcy ukończyli odcinek A4 od granicy zachodniej do Wrocławia?? W zeszłym roku jak tam wjechałem rozpędzony po kilkugodzinnej jeździe niemieckimi autobahnami to myślałem że się wyłożę :flesje: :biggrin: od razu musiałem zredukować prędkość o dobre 60 km/h Sorry za nieco offtopicInformacja na ten temat morze być ważna dla Spart'a70A4 od granicy zachodniej do Wrocławia może nie cała, ale w większości to jeszcze nie autostrada a droga jednopasmowa z zakazem wyprzedzania. Ok.150km przed wrockiem zaczyna sie nowa nawierzchnia. Ja też nie mam i żałuję, bo firmę właśnie sprzedano sieci Sphinx za podobno 27mln pln :)Nieźle jak na 2 knajpy i dobre logo :biggrin: Ogniem i Mieczem to jeszcze młoda knajpa i ekipa się solidnie stara. Zobaczymy jak długo. pozdróweczki i szerokiej drogiNo w tym roku chyba nie spróbuje jak tam smakuje,bo pewnie wyrusze w innym kierónku...Ale dzięki za namiary bo wszystko sie może zdarzyć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spart70 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dziekuje slicznie wszystkim za info, mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda a przynajmniej zeby nie lalo dzien w dzien jak do tej pory, jak bym mial szczescie z pogoda to przed powrotem na poludnie, pojezdzilbym po Bieszczadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi