Skocz do zawartości

jak zwiekszyc moc bez rozwiercania

filon89
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Całkowicie się zgadzam z Adamem M. :icon_question:

Dla Twojego i innych bezpieczeństwa pozostań przy swoim nieprzerabianym sprzęcie. :)

pisalem to w szkola/stunt/wypadki i napisze to tez tu:

poczekaj jeszcze troche, nawin przynajmniej 10 000 km wiecej, wtedy mysl powoli o zmianie na cos mocniejszego.. osobiscie nie jestem zwolennikiem teorii, ze po skuterze najlepiej od razu wsiadac na 600tke...

ja z rometa sie przesiadlem na 250cc 4T i planuje tym sprzetem pojezdzic dobre 2 lata, zanim pomysle o zmianie na cos wiekszego (pewnie to bedzie jakas 350 albo 400). a roznego typu szescsety i tysiaczki zostawie sobie, jak bede juz motocyklista ze stazem, bo na razie mam miano "podworkowego kaskadera"

p.s.

120 kmh to i tak b. szybko

mi sie bardzo rzadko zdarza leciec z taka predkoscia, nawet na trasie

KTM LC4 400 SC '95

Honda CB 1100 Bol D'or '83

DKW KM 200 '35

www.bikepics,com/members/thefex/

• 2 tygodnie później...

Filon89, ja też mam 125cc (Vmax=105 km/h) i też mnie wkurza brak mocy i szybkości ale cóż poradzić, trzeba kupić mocniejsze moto (plany przyszłości) albo wymienić na Aprilie RS 125 :) (Vmax=180 km/h) Można oczywiście pogrzebać przy tłumiku i gaźniku albo zembatkach ale to chyba przy 125cc 4T nie ma zbyt dużego sensu. Pozdro.

Gościu troszke chyba przesadziłeś z tym Vmax 180km/h :) heheh

Przejechalem 7 tys., ale jesli chodzi o wyprzedzanie, to jak wbije 2 i max obroty to pojade z 40 km/h przy 4 i max obroty mam 110/h tak wiec srednio to widze z 2 biegiem

Bo tu chodzilo ze zbijasz 2 biegi w dol czyli na 4 a nie na dwojke :)

pozdr

SUPPORT 18