wolekFJ1100 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam problem z "pochwą" tą częścią lagi w którą chowa sie goleń, a mianowicie po wypadku zauwyzyłem niewielkie wgniecenie na "pochwie" i trudności z ruszaniem goleniem do pewnego momentu 9momentu wgniecenia) są tam także pęknięcia...rozebrałem lage i w środku zauważyłem także pęknięcia i wybrzuszenia...i tutaj pytanie...Czy jest możlwość zespawania takich pęknięć i wyszlifowania wewnętrznej strony "pochwy"?Dzięki za odpowiedziPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie, trzeba ja wymienic. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Wszyscy mamy z pochwa wieksze lub mniejsze problemy... Jak ja zaspawasz to juz do niczego sie nie nada bo przeciez lagi nie wsadzisz. No i po co wogole probowac jej reperacje; wielu z nas takie pekniecia i wybrzuszenia by sie nawet podobaly i moga zwielokrotniac przyjemnosc. Z drugiej strony moze posluchac Adama bo przeciez z niejednego pieca (czy tez pochwy) on juz jadl i pewnie slusznie radzi zeby wymienic, najlepiej na mlodsza. Ot dylemat... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 hahahaa :buttrock: :biggrin: chłopaky to mechaniczny dział jest przecie :icon_razz: Janusz się dawno nie odzywał bo się obraził za "łańcuch" ale to Mu się spodobało haha :biggrin: sory za OT nie mogłem się powstrzymać :buttrock: doświadczenia mechanicznego jak poprzednicy może nie mam ale sądze że spawanie goleni to .... to wiecie co ... :crossy: rzeźbienie...w.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dobra...dobra...to napiszcie mi czy ktoś wie gdzie dostane taką lage...bo jak widzicie sezon...:/a mnie rękami trzęsie..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 nowe lagi w olek motocykle, uzywka na bazarze. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi