SEBOOL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Lajtowy film!Hehehe ale najbarziej to mnie rozbił śmiech tego operatora normalnie ryk lwa jeszce w zwolnieniu dawono sie tak nie usmiałem.Mógł by by deczko dłuższy i gratuluje techniki!pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wtiam. Ni filmik niezły. Na prawde szkoda tylko, że taki krótki.Przy tej glebie od razu przypomniaj mi sie filmik z OEM team. :)A tak poza tym to niezła kąpiel. Pozdr. Magik :icon_question: Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 :icon_question: troche sie wnerwiłem ze sie wyrabalem ale za to była kupa zabawy moj biedny rx :banghead: sory za usterki z kaskiem wyglada on jak nie powiem co daszek w lesie mi scieła gałez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No filmik fajny :icon_question: Mozna się pośmiać :banghead: ;) Co to za muza leci ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Muza z pewnego filmu Hope-Fool ale ciezko znalesc w necie:)moge dac na serwer jak chcecie;]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Był bym wdzięczny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 http://rapidshare.de/files/22649838/Hope_-_Fool.mp3.html Tu jest Muza z filmu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam. Dibo czemu filmik jakiś taki krótki :) :?:Może więcej tej DT80 dajcie :icon_question:No i oczywiście przecież Ty masz MTX to dlaczego nie pokazujecie ostrej jazdy np. po lesie czy łące. To by było dość fajne- mieszane ze skuterkowymi wyczynami na ulicach. Pozdr. Magik Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Pwiem ci tak:)hmm Kolega Od DT80 lata tylko w terenie i bardzo to lubi:)Tak Samo zysio teraz Rxem:) mnie natomiast bardziej kreci stunt i latanie na gumie.A zE mam Enduro zawsze miec chcialem bo uwazam ze wyglada to bardziej Fajnie:)Oczywiscie w terenie tez jezdze z nimi:)teraz troche niebardzo bo mam szosowego laka z tylu:)Kolega od Ktma natomiast jest taki hmmm kupil bo mial okazje w terenie jezdzi ale jak to nie dyskutujemy:)Ale za tydzien wybieramy sie wszyscy w teren gdzies zapuscimy sie dalej i pewnie cos nakrecimy:)Bedą chyba wszystkie enduraki od nas:)plus ETz250:Djak to wypali zobaczymy:)co do jazdy na skutach:)Hmm bez gadki bari jest najlepszy u nas i w powiecie czy dalej zobaczymy na jakis zawodach:)na filmie nic szczegolnego nie pokazal :)ale ja i wy wiemy bo widzieliscie jego film gdzie jezdzi ,,Solo" zo potrafi wiele wiecej:)Jest jeszcze NSR i TZR... ;) Kolega od NSr caly czas trenuje cwiczy..ale zablokowana ciezko to idzie:) z nogami na ziemi na gumie przejezdza juz spore kawalki:PCo do TZR to:PPOwiedzmy iz ten motorek zniszczyl sam siebie:)Zbyt duzo modyfikacji silnika doprowadzilo po prostu do posypki:)teraz jezdzi jak RS50 co najwyzej:PAcz kolwiek na przednia guma czy christy i inne takie sa cwiczone caly czas:)Taki pelnometrazowy film ze wszystkimi i wszedzie..dluzszy i bardziej efektowny mamy zamiar walnoc jakos w polowie wakacji:)jak to wyjdzie to ocenicie juz wy:)a strona ww sie tez juz robi pul roku ;]Ale to nie ja za to dopowiadam tylko pan od srebrnego skutera krecocy cyrkle :banghead: ;) pewnie niedlugo sie pojawi:P A teraz to na wasze filmy czekam!! bo to nic trudnego kazdy to potrafi wystarczy sie zgrac i miec troche checi:)pozdrawiam A tu kontynuacja filmu...obciety ten przypal z Rxem i dajemy ostro na gumie :) Dochodzi DT i NSr ;] mignie tez TZr ;]pzdr :icon_question: http://rapidshare.de/files/22708987/ah_stunt.wmv.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 obejrzalem obydwa filmiki i wygląda to całkiem nieźle :) ale jeszcze troche do stuntera13 wam brakuje :) :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam. Do stuntera13 to nie ma co porównywać :notworthy: Ale i tak jest całkiem super :)Na pewno jeśli będziecie dalej jeździć w ten sposób to będzie super.Filmiki i tak super :)Dibo a nie lepiej kupić jakiegos motóra w stylu MBX albo NSR lub RG i wtedy robić stunt ? Pozdr. Magik Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Magik powiem ci ze jazda scigaczem na kole zawsze uwazana byla za prosta przynajmniej wheelie;p Nie na typu Rs80 czy Rg bo to jest trudna sztuka:) Mbx hmm nie jest za dlugi:)RG juz jedno jest ktore wymiata:)Stunter 13 ma swoj styl.Nie skupia sie zbytnio na trickach whelie stopie itd.Robi triki techniczne,scorpion na baku stanie na siedzeniu itd itp:)pewnie go niedogonie...Niekazdy ma az taki Talent:) My zawsze chcielismy stanac na rowni ze squadem Chelm Riders.Bariemu udalo sie przegonic bez problem tamtejszych skuterzystow..z tego co widzialem na filmach:) Mi jeszcze do kolegi jezdzącego tam Dt125 troche brakuje;]Ale kto powiedzial ze musze sie poddawac:Dwracajac do sprawy enduro w stuncie to jakos lepiej mi sie jezdzi:) a np takie tricki jak ,,christes"(czy jak to sie tam nazywa) jest wiele trudniejsze na enduro ze wzgledu na wysokosc:).Co jak bedzie to bedzie:Psledziliscie moje postepy i upadki..ponad 4 miesiace katowalem Mtxa na gumie zeby przejechac chociaz te 150 metrow:PI doszlem do nwoisku takiego ze katowal bym go kolejne 4 miesiace i mi sie to nieudalo:PMoto trzeba przygotowac najwazniejszy jest Lak z tylu i przelzoenia:PWczesniej jezdzac na drugim biegu wybijalo mnie z rytmu bo moto szarpalo przy odadawaniu gazu nie w pionowej pozycji.Teraz dalem przelzoenia na predkosc.stawiam na gume z 2 i gdy daje gazu lagodnie mi reaguje co nie wybija z rytmu:)Mam rozwalony amor z tylu co zabiera sporo mocy zeby zlapac pion z 2 biegu.Honda jest wmiare wytrzymala jezeli chodzi o silnik:Pale i tak strasnzie idzie silnik i uklad napedowy:P Edytowane 11 Czerwca 2006 przez DiboS60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam. Dibio jeśli dobrze Ci sie jeździ w stuncie na mtx to jeździj :notworthy: Nawet to fajnie wygląda :)A Twój kolega ma może jakies filmiki solo z jazdą na NSR ? Nie musi być to stunt zwykła jazda nawet żeby była :?: Pozdr. Magik Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ma ;]jak mi przesle to zapodam na serwer;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nio nieźle chlopaki wymiatacie! mam obydwa filmiki ktore sa superowe!Ja tez chce takie błotko...!!! :notworthy: :) :) ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi