Gość Zbycho Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Tiaa ... pod namiotami ... skąd ja q* wezmę namiot :cool: Ale może tak jak Hubert, jednodniowy numerek ... a może ... parchami :banghead: :icon_biggrin: Tylko dojazd lepiej zrobić na lawecie i dopiero na miejscu odpalić ruskie sprzęty ... Jestem na etapie przemyśleń, jak wymyślę cóś to krzyknę Eureko i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Zbychu powiedz slowo, a wezme ci namiot. Mam dwa-jeden lepszy, wiec pozwol ze ja go wezme dla siebie, drugi do d... - ten bylby twoj. On jest kiepski, ale jak nie bedzie padalo to w zupelnosci wystarczy tobie i ewentualnemu wspollokatorowi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Godziny imprezyzbiórka chorągwi 13rozpierducha 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) witam grunwald jest niedaleko mojej miejscowosci jest tu naprawde ciekawie ale tylko na kilka godzin(bitwa) poza tym nic specjalnego ale ok 30 km od grunwaldu odbedzie sie zlot w ostrodzie u papy a jak chcecie nocowac pod namiotem to tam na polach grunwaldzkich nie ma problemow tam wszyscy przyjezdzajacy nocuja w ten sposob Edytowane 6 Lipca 2006 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ale to w czasie kiedy bedzie ta inscenizacja pod Grunwaldem, czyli weekend 14, 15, 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 To kto jedzie w piatek? Jedzie ktos? Zbychu, mozmy sie gdzies na drodze spotkac. Nie wiem czy to ma logistyczny sens, ale moze ty bardziej jestes obeznany z topografia Polski. Namiot to nie problem - moge ci wziac sprytna dwojeczke :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Grupa Galara rusza w sobotę o 8.45 spod znanego nam McDonalda na Pułkowej. Proponuję, aby ci, co chcą jechać w sobotę, pojawili się na tym spotkaniu. Zobaczymy, ilu nas będzie, a grupa się jakaś zawsze stworzy. Postaram się być. Gdzieś około 11.00 wylądowalibyśmy pod Grunwaldem. WIeczorem moglibyśmy się ewentualnie zintegrować z ramolami (przepraszam, geriatrykami) nad kanałkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Hubertdrobna poprawka. Wyjazd 7.00 Macdonald`s ul. Pułkowa za stacją Lotosu jak wisłostrada łączy się z Marymoncką.Wcześniej bo mogą byc kłopoty z dotarciem na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja CHYBA pojadę, chyba, bo mam małe problemy w pracy.W związku z nimi mogę wyjechać najwcześniej po 9-tej z Siedlec, czyli w W-wie będę tak około 10-tej.Pojadę więc sam. I tu pytanie ? gdzie mam Was złapać ? bo pod Grunwaldem będzie kupa ludzi i raczej nie liczę na przypadkowe spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Zbychu a wiesz co to telefon komórkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Jade na Grunwald rtowniez:0.....tylko prawdopodobnie z corka....a co za tym idzie samochodem... Powiedzcie mi lepiej jak mam was tam rozpoznac....bo pewnie chetnie bym podeszla i zagadala...:icon_mrgreen:)))) Edytowane 14 Lipca 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 ja też będę chyba autem. a mnie i Piocha to rozpoznasz od razu. Fajne z nas chłopaki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Rzekles Greg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Założę koszulkę forumową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Bitwa jest na 14 tak?..ja wyjezdzam z pociecha z gdańska okolo 9-10 wiec spokojnie zdazymy i jeszcze bedzie czas, zeby forumowiczow wypatrzyc...No teraz to bede sie w wasze zdjeciowe avatary wpatrywac jak w obrazki,zeby zapamietac te mordki... Tak wiec jesli danebedzie sie zobaczyc....to do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi