Adam M. Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 No, no, masa odpowiedzi.Wygadana bestio, masz nowy motocykl na gwarancji wiec bierzesz go na plecy, czy w jakikolwiek inny sposob dostarczasz do autoryzowanego warsztatu po uprzednim, telefonicznym umowieniu spotkania.Zadnego wlasnorecznego grzebania czy probowania zdiagnozowania usterki, bo gwarancje latwo stracic.A po to kupowalas swietny nowy chinski sprzet zeby ja miec.Termin przegladu nic tu nie ma do rzeczy - gasnie, wiec sie popsul, wiec niech naprawiaja. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Co masz na myśli jeśli chodzi o nazwe ? :D A po to kupowalas swietny nowy chinski sprzet zeby ja miec. a co do alfy i omegi, zdarza sie kazdemu. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 ale gafe walnalem :banghead:)z tym olejem :banghead:) tak to jest jak sie czlowiek do 2T przyzwyczai :banghead: SORKS naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zapłon elektroniczny czy iskrownik?iskrownik tak mi się wydaje.Jeszcze mam 15 km do przejechania i udam się na przegląd to się dowiem wszystkiego.Dzięki za pomoc :banghead: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi